Life

Un nou scandal în familia Dolănescu! Dragoș Dolănescu a răbufnit: ”Nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit”

Un nou scandal a apărut în familia Dolănescu. De această dată, băieții regretatului artist au ajuns din nou să se acuze reciproc.
28.11.2022 | 23:06
Un nou scandal in familia Dolanescu Dragos Dolanescu a rabufnit Nu il lasa pe tatal nostru sa doarma linistit
Un nou scandal în familia Dolănescu după ultima piesă lansată de Ionuț Dolănescu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu este cel mai revoltat de ceea ce s-a întâmplat. Este vorba despre ultima melodie scoasă de Ionuț Dolănescu, “Frate dragă, măi frăție”.

Noua piesă a lui Ionuț Dolănescu a generat un nou conflict

Deși au dispărut din peisaj în ultima perioadă, se pare că cei doi băieți ai regretatului artist Ion Dolănescu, încă nu au îngropat securea războiului.

ADVERTISEMENT

Melodia intitulată “Frate dragă, măi frăție”, este inspirată din propria poveste de viață a artistului, drept dovadă, chiar versurile acesteia.

Se pare însă că Dragoș Dolănescu nu a primit prea bine vestea. Acesta susține că este atacat direct de fratele său, prin intermediul unei simple piese.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el mai precizează că Ionuț Dolănescu își dorește doar să fie în centrul atenției și este în stare de orice pentru a face acest lucru.

”Nu este pentru prima oară când mă atacă în piesele lui. Așa face mereu când are de lansat câte un album, când are nevoie de publicitate.

ADVERTISEMENT

Este un fel de a se promova, de a fi în centrul atenției, ca să-și vândă albumul și să aibă concerte.

Dacă acest cântec îl ajută să plătească lumina și gazul, pe bune dacă mă supăr. Fratele la nevoie de cunoaște, nu?”, a dezvăluit Dragoș Dolănescu, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu, revoltat de atitudinea lui Ionuț Dolănescu

Acuzațiile acestuia nu s-au oprit aici. Dragoș Dolănescu spune că tatăl său nu se poate odihni în mormânt din cauza fratelui său și mai grav, este că toate aceste lucruri se întâmplă la aproape 14 de ani de la moartea celebrului cântăreț.

Dragoș Dolănescu spune că preferă să nu facă de râs numele familiei și să stea deoparte de toate aceste atacuri la adresa sa.

”Nu înțeleg, însă, de ce nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit. Mai ales acum, în Postul Crăciunului”, a mai completat el.

În ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse până acum, Dragoș Dolănescu a amintit de faptul că și-a donat salariul celor sărmani și de asemenea i-a ajutat pe cei vulnerabili.

În aces mod, el consideră că duce numele tatălui său mai departe, cu onoare și mândrie.

”Îi fac numele de familie de râs? (…) Numele tatălui meu îl port cu onoare și cu mândrie. Am o viață demnă.”, a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT