Life

Un nou scandal între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Detaliul care a ieșit la iveală

14.11.2020 | 14:40
Un nou scandal intre Bianca Dragusanu si Daria Radionova Detaliul care a iesit la iveala
Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a avut parte de mai multe clipe grele în ultimul timp și se pare că problemele nu se mai termină. Între ea și Daria Radionova a izbucnit un nou scandal, iar motivul este un simplu inel. 

Bianca Drăgușanu a mai avut conflicte în trecut cu Daria Radionova, actuala iubotă a fostului ei soț, afaceristul Alex Bodi. Mărul discordiei dintre cele două femei este inelul purtat de rusoaică, foarte asemănător cu cel pe care îl purta fosta asistentă TV până acum câteva luni, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova a publicat imagini dintr-un bolid de lux, însă nu acesta este detaliul care a atras atenția urmăritorilor, ci bijuteria pe care o poartă la deget.

Un nou scandal între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

Daria Radionova s-a afișat la brațul lui Alex Bodi imediat după despărțirea definitivă a afaceristului cu Bianca Drăgușanu. Cei doi nu au apucat să petreacă prea mult timp împreună din moment ce Bodi a fost ridicat de procurorii DIICOT și arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă s-a fotografiat într-un bolid de lux, însă detaliul care a atras atenția tuturor este inelul cu diamant pe care îl poartă la deget, aproape identic cu cel pe care fosta asistentă a lui Dan Capatos îl purta acum câteva luni.

Afacerista de origine rusă este adepta luxului și nu ezită să-și etaleze mașinile, ceasurile și bijuteriile scumpe în fiecare postare. Însă inelul de la mână a ridicat un mare semn de întrebare din cauza asemănării cu cel al Biancăi.

ADVERTISEMENT
Daria Radionova poartă un inel asemănător cu cel al Biancăi Drăgușanu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Daria Radionova poartă un inel asemănător cu cel al Biancăi Drăgușanu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Daria Radionova s-a enervat din cauza unor mesaje pe care fosta parteneră a lui Alex Bodi i le adresează pe rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie de a lansa atacuri asupra rusoaicei, deși a încheiat definitiv relația cu afaceristul din Mediaș.

Ca răspuns pentru criticile pe care i le adresa fosta asistentă TV în mediul online, Daria a postat un mesaj pentru Bianca Drăgușanu: “Când oamenii nu știu ce se întâmplă în viața ta, speculează. Când cred că știu, fabrică. Și când știu, doar urăsc.”

ADVERTISEMENT

Afacerista din Londra a decis să mai rămână un timp în București pentru a se ocupa de afacerile lui Alex Bodi cât timp acest se află în închisoare. Afaceristul este acuzat de proxenetism, trafic de droguri și de persoane.

ADVERTISEMENT