Life

Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „M-au supus ambelor teste, atât de alcool, cât și de droguri”

Gabi Bădălău a povestit un nou episod conflictual pe care l-a avut cu Claudia Pătrășcanu. Fostul soț al cântăreței, cu care încă se războiește în instanță în urma divorțului, susține că e terorizat de femeie.
06.08.2022 | 16:22
Un nou scandal intre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau Mau supus ambelor teste atat de alcool cat si de droguri
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, la cuțite, deși au doi copii împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău se plânge că fosta ibovnică nu îi dă pace! Acesta a relatat niște scene prin care a fost nevoit să treacă din cauza Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, terorizat de Claudia Pătrășcanu?

Mai precis, vedeta a alertat autoritățile spunându-le că Gabi a luat copiii cu forța de la ea. Le-a zis polițiștilor că i-ar pune în pericol, conducând sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT

Bădălău a fost oprit pe șosea de un echipaj de poliție pentru verificarea informațiilor pe care le-au primit de la Pătrășcanu.

Bărbatul a fost supus tuturor testelor pentru a se afla dacă este beat ori luat de la droguri, însă la toate a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

Gabi a evitat în ultima perioadă să mai intre în conflicte cu fosta nevastă, însă de data aceasta nu s-a putut abține, așa că a simțit nevoia să spună cu ce fel de lucruri se confruntă de când a decis să divorțeze.

Pe băiatul fostului baron local de la PSD, Niculae Bădălău, l-a deranjat foarte tare faptul că mama copiilor lui îl pune în situații defavorabile chiar de față cu micuții.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a pus Poliția pe fostul soț sub pretextul că s-ar fi drogat

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea. Conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă.

Ies copiii. Îmi sar în brațe de bucurie. Iese și ea filmându-mă și spunându-mi că sunt foarte obosit. M-a întrebat de ce am venit drogat să iau copiii”, a povestit Bădălău pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Cu toate acestea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoca și împreună cu cei mici am plecat. Pe drum, la taxa de pod, două motociclete de poliție, plus o altă mașină de poliție m-au oprit.  Mi-au spus că este o sesizare la 112 din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța și că ea, mama îngrijorată…

Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-au supus ambelor teste, atât de alcool, cât și droguri. Ambele au ieșit negative”, a continuat acesta să povestească.

Copiii omului de afaceri s-au speriat foarte tare, conform relatărilor făcute de el, și i-au rugat pe polițiști să nu îl ia cu ei pentru că tatăl lor nu a făcut nimic rău.

 

 

ADVERTISEMENT