Un nou scandal la Bravo, ai stil. Andreea Tonciu, acuzații grave la adresa Roxanei Nemeș

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/10/2020, 13:15
Un nou scandal la Bravo, ai stil. Andreea Tonciu, acuzații grave la adresa Roxanei Nemeș
Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D

Tensiunea atinge cote maxime la Bravo, ai stil! Rivalitatea dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș ajunge la un nou episod, unul în care săgețile zboară dintr-o parte în alta, iar fosta asistentă tv îi aduce acuzații extrem de grave cântăreței.

Bravo, ai stil: Andreea Tonciu sugerează că Roxana Nemeș ar avea niște talente speciale

Roxana a fost salvată în gala eliminatorie care a avut loc pe 10 octombrie, iar asta nu le-a picat tocmai bine rivalelor ei din concurs, în special Andreei Tonciu.

În ediția din 14 octombrie, Tonciu îi va aduce o serie de acuzații destul de grave, insinuând că Roxana ar avea o meserie ocultă, sugerând că ar putea fi chiar cea mai veche din lume.

„Vocea zero, talentul praf. Talent ai la altceva, să nu vorbim”, îi spune Andreea Roxanei Nemeș. „De unde îmi cunoști tu mie viața?”, o întreabă apoi Roxana.

Nemeș va fi însoțită în platou alături de doi bodyguarzi susținând că vrea să fie protejată, iar Oana Radu o întreabă ironic dacă are de apărat niște bijuterii prețioase.

Raluca Bădulescu dă de pământ cu fetele

Gestul pe care Roxana îl face apoi, mângâind-o pe Tonciu, este de asemenea criticat. Unele fete spun că e vorba de milă, altele cred că este la intimidare.

Nu este singurul conflict major anunțat în ediția din 14 octombrie. Pe lângă cele două, și Raluca Bădulescu va avea ceva de spus avertizându-le foarte dur pe fete: „Niciuna dintre voi nu vă puteți lăuda că sunteți Dumnezeul stilului”.

Tot în ediția de astăzi în competiție va intra o nouă concurentă, cea care o va înlocui pe Bianca Rus, eliminată săptămâna trecută.

Este vorba despre nimeni alta decât fosta concurentă de la Survivor România, Emy Alupei, al cărei stil va crea cu siguranță vâlvă, tânăra fiind recunoscută pentru coafurile sale extravagante și faptul că își vopsește părul în toate culorile pământului. De altfel, la Survivor a fost vopsită albastru, fiind una din cele mai exotice concurente din Dominicană.

 

Închide ×