Life

Un nou scandal la Casa Regală. Kate Middleton, revoltată după ultimele dezvăluiri făcute de prințul Harry la adresa sa

Un nou scandal e pe cale să izbucnească la Casa Regală după ultimele dezvăluiri făcute de prințul Harry la adresa lui Kate Middleton, dar și la adresa prințului William.
09.01.2023 | 19:15
Un nou scandal la Casa Regala Kate Middleton revoltata dupa ultimele dezvaluiri facute de printul Harry la adresa sa
Kate Middleton nu îl va ierta atât de ușor pe prințul Harry. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile făcute de Harry au avut un impact major asupra membrilor familiei regale. O persoană care cunoaște foarte bine situația a dezvăluit presei străine câteva informații fără precedent.

Kate Middleton nu îl va ierta prea curând pe prințul Harry

Sursa citată susține că prințul Harry ar trebui să îi ceară scuze cumnatei sale, Kate Middleton, dacă își dorește să revină în grațiile ei, după ce i-a ”târât numele prin noroi” în urma portretizării ei în cartea sa de memorii, Spare.

ADVERTISEMENT

Și în aceeași situație se află și prințul William, semn că dezvăluirile lui Harry au fost chiar dureroase.

“Kate simte că acțiunile lui Harry sunt atroce. Ea este îngrozită de el pentru că i-a târât numele prin noroi și îi este greu să ierte”, a dezvăluit sursa citată.

ADVERTISEMENT

Deși Harry a subliniat în cartea sa că a fost întotdeauna un fan al soției prințului William, care a împlinit 41 de ani luni. tatăl celor doi i-a aruncat atât pe prinț, cât și pe prințesa de Wales ”sub preș” pentru presupusele roluri pe care le-au jucat în controversatul său costum din 2005, care l-a lăsat în centrul reacțiilor negative pentru anii următori.

Harry a prezentat-o cu dragoste pe Kate Middleton, care a participat la aceeași petrecere de costume, în cartea sa ca fiind descrisă ca o persoană “lipsită de griji, dulce” și “amabilă”, notează okmagazine.com.

ADVERTISEMENT

”Știa despre fotografie, artă. Și despre haine. Îi plăceau hainele. Numele ei era Kate. Am uitat ce lucru nativ sau colonial purta la petrecere, dar cu ajutorul ei Willy își alesese un fel de… ținută de felină”, spunea acesta.

Ce așteptări avea prințul Harry de la Kate Middleton

Harry și-a amintit că tema petrecerii era să se poarte costume “ridicole”, iar el spera să o facă pe viitoarea Ducesă de Cambridge să chicotească.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut să o văd pe Kate râzând. Mai mult, îmi plăcea să o fac să râdă. Și eram destul de bun la asta. Latura mea transparent prostească se conecta cu latura ei prostească puternic mascată”, a explicat el în memorii.

Iar dezvăluirile nu s-au oprit aici. Ducele de Sussex spunea că au fost momente în care se temea că fratele său va ajunge să fie luat de Kate Middleton, însă încerca să gândească pozitiv chiar și așa.

“Ori de câte ori îmi făceam griji că Kate va fi cea care mi-l va lua pe Willy, mă consolam cu gândul la toate viitoarele noastre crize de râs împreună. Îmi spuneam cât de grozav va fi totul când voi avea o prietenă serioasă care să râdă alături de noi“, a mai spus prințul Harry.

Amintim că oricum, atât Meghan Markle, cât și prințul Harry s-au îndepărtat total de membrii familiei regale. Ducii de Sussex nu au petrecut nici măcar Crăciunul alături de aceștia. 

ADVERTISEMENT