SCANDAL la naţională. A fost prins că paria! Suspendat sau amendat?

Marian Popovici   
in Stiri sportive
30/07/2016, 00:00
SCANDAL la naţională. A fost prins că paria! Suspendat sau amendat?

Fostul adversar al României din preliminariile Euro 2016, Kyle Lafferty a fost prins la pariuri. Atacantul nord-irlandez a lui Norwich a pariat pe 20 februarie 2016, însă Federaţia Engleză nu precizează meciul pe care a mizat.

Jucătorilor din Premier League le e interzis să joace la pariuri. Federaţia Engleză a emis un comunicat pe această temă: “Se presupune că, pe 20 februarie 2016, atacantul lui Norwich City a plasat un pariu pe rezultatul, desfăşurarea sau orice alt aspect sau întîmplare dintr-un meci de fotbal sau o competiţie, ceea ce încalcă regula E8 a FA”, se arată în comunicatul emis de federaţia engleză.

Kyle Lafferty are timp pînă pe 5 august pentru a răspunde acuzaţiilor. Atacantul nord-irlandez riscă o suspendare, ca şi în cazul lui Marius Şumudică, însă, sînt mari şanse ca jucătorul să scape o amendă.

Un caz asemănător a avut loc în luna februarie. Martin Demichelis de la Manchester City a fost prins pariind, însă a scăpat cu o amendă.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×