Life

Un nou scandal la Survivor România după anunțarea meciurilor individuale: „Nu mai merită respect din partea mea”

Un nou scandal izbucnește la Survivor România în ediția care va fi difuzată pe 1 iulie. De data aceasta, Maria este protagonista conflictului.
30.06.2021 | 11:19
Un nou scandal la Survivor Romania dupa anuntarea meciurilor individuale Nu mai merita respect din partea mea
Maria de la Survivor România s-a apropiat foarte mult de Elena Marin. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Maria Chițu de la Survivor România este criticată de colegii ei pentru strategia pe care a adoptat-o în ultima perioadă, de când s-a apropiat de Elena Marin.

Odată cu anunțarea meciurilor individuale, fiecare concurent a început să fie pe cont propriu. Nu mai există echipe, ci o luptă pe viață și pe moarte pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

După ce Elena Marin a fost taxată de băieții de la Faimoși pentru că s-ar victimiza, acum și Maria este luată în colimatoriu de cei din echipa albastră.

Maria de la Survivor România, criticată pentru că i-ar face jocul Elenei Marin

Cel care a fost cel mai vehement la adresa blondinei este Andrei Dascălu, concurent care până acum s-a abținut de la a intra în conflicte.

ADVERTISEMENT

Marius, Zanni și Andrei nu s-au putut abține și le-au spus fetelor lucrurile care îi deranjează. Dacă disputa dintre Zanni și Elena Marin este deja de notorietate,  se pare că acum nici Maria nu mai e bine privită.

Andrei a fost cel mai dur cu privire la concurentă. Acesta a spus la testimoniale că pentru felul în care se poartă de la o vreme nu mai merită respectul său.

ADVERTISEMENT

„Am văzut multe schimbări la ea. I-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea”, sunt declarațiile neașteptate făcute de Andrei.

Nici Marius Crăciun nu stă deoparte în scandalul pe care băieții îl au cu cele două fete. Brunetul a declarat despre dansatoare că dramatizează și falsează foarte mult.

ADVERTISEMENT

Zanni se accidentează pe traseu

Aceștia au la un moment dat o confruntare directă spunându-și nemulțumirile. Pe tot parcursul discuției aprinse dintre Elena Marin, Zanni și Marius, Maria pune paie pe foc încercând s-o consoleze pe colega ei, iar de aici la o întreagă nebunie a fost un singur pas.

Competiția este din ce în ce mai dură pe măsură ce se apropie de marele final. În ediția de joi, 1 iulie, concurenții vor intra în primele jocuri individuale.

La jocul pentru imunitate, Zanni se accidentează destul de urât, dar cântărețul încearcă să meargă mai departe chiar dacă la un momnt dat cade, după cum se poate vedea din imaginile promovării ediției din 1 iulie.

Certurile dintre concurenți vor continua după meciurile de imunitate în cadrul consiliului.

 

ADVERTISEMENT