Life

Un nou serial face vâlvă pe Netflix. Producţia este una care dă fiori

Un nou serial crează deja vâlvă pe Netflix. Din ce în ce mai mulți abonați sunt cu ochii pe el, având în vedere acțiunea complet neașteptată.
14.11.2022 | 15:06
Un nou serial face valva pe Netflix Productia este una care da fiori
Serialul 1899 generează deja vâlvă pe Netflix. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Un nou serial de pe Netflix câștigă deja teren în fața celor pe care le știam până acum. Acțiunea îi  va ține cu sufletul la gură pe toți telespectatorii.

Serialul 1899, o combinație între Black Mirror și Titanic

Este vorba despre thrillerul științifico-fantastic, de la creatorii strălucitului serial Dark de la Netflix, care urmărește evenimentele de la bordul unui misterios pachebot din secolul al XIX-lea.

ADVERTISEMENT

Noul serial, 1899, de la Netflix se desfășoară pe un pachebot care este acroșat de evenimente înfiorătoare în timp ce traversează Atlanticul în ultimele luni ale secolului al XIX-lea.

Presa de peste hotare scrie că serialul 1899 poate fi văzut ca o combinație între Black Mirror și Titanic.

ADVERTISEMENT

Deja milioane de oameni au început să urmărească trailerul și nu e de mirare, având în vedere că povestea, dar și cadrele sunt impresionante.

Mai mult de atât, serialul și-a construit un cult de urmărire și a cerut publicului să își imagineze cum ar arăta Stranger Things, cel mai vizionat serial de pe Netflix, în cazul în care ar fi fost făcut de germani.

ADVERTISEMENT

Povestea este una destul de complexă. Călătoria începe în momentul în care pachebotul Kerberos pleacă din Europa spre America. Sau cel puțin asta se întâmplă până când detectează o baliză de la nava soră Prometheus, o surpriză având în vedere că a doua navă a dispărut cu câteva luni mai devreme.

1899, primul serial filmat în întregime într-un mediu virtual

Căpitanul Eyk îi ordonă echipajului său să urmărească semnalul. Dar Eyk are și câteva probleme mai personale, cum ar fi o serie de viziuni nocturne în care își vede familia pierind într-un incendiu în Germania.

ADVERTISEMENT

El nu este singurul care se luptă să luptă cu astfel de emoții. Maura Franklin, interpretată de actrița Emily Beecham este disperată să fugă din Anglia și traumatizată de visele tatălui ei. În lumea reală o bântuie macabrul Daniel, interpretat de Aneurin Barnard.

Acesta este un bărbat destul de ciudat și nervos care pare să știe mai multe despre originile întrepătrunse ale lui Kerberos și Prometheus decât oricine altcineva, inclusiv căpitanul. Iar lista personajelor controversate este una cu mult mai mare.

The Telegraph scrie că 1899 intră în istorie ca primul serial filmat în întregime într-un mediu virtual, la Studio Babelsberg, lângă Berlin.

Sursa citată relatează că în cazul filmului 1899, ”îmbinarea dintre tehnologic și fizic aduce o grandoare sumbră, Kerberos și Prometheus zărindu-se amenințător în întuneric”.

Și Disney a mai încercat să facă ceva asemănător, tot într-un mediu virtual, însă rezultatul nu poate fi comparat, mai notează sursa citată.

Din ce se vede până acum, sunt șanse mari ca producătorii serialului 1899 să spargă topurile, având în vedere recordul pe care l-a doborât serialul fenomen Stranger Things.

ADVERTISEMENT