Life

Un nou serial turcesc începe la Kanal D. Ce dramă ascunde Murat Yildirim, actorul principal din serialul Ramo

Iubitorii serialelor turcești au parte de o surpriză. Kanal D va difuza o nouă producție de succes, Ramo. În rolul principal, telespectatorii îl pot vedea pe Murat Yildirim.
07.02.2022 | 22:31
Un nou serial turcesc incepe la Kanal D Ce drama ascunde Murat Yildirim actorul principal din serialul Ramo
Un nou serial turcesc începe la Kanal D. Ce dramă ascunde Murat Yildirim. Sursă foto: dizilah.com
ADVERTISEMENT

Ramo este noul serial difuzat de Kanal D, începând cu data de 7 februarie, luni și marți, de la ora 23.30, după Fiica Ambasadorului.

În rolul principal, telespectatorii au ocazia să-l vadă de Murat Yildirim, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

ADVERTISEMENT

Sunt puțin cei care știu că, în urmă cu aproape doi ani, actorul a trecut printr-o adevărată dramă, iar la momentul respectiv a decis să oprească toate proiectele în care era implicat.

Un nou serial turcesc începe la Kanal D

Murat Yildirim este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. Publicul din România îl cunoaște din serialele de succes Dragoste și Ură sau ASI – împotriva destinului.

ADVERTISEMENT

Acum, Murat Yildirim este protagonistul serialului Ramo, care va fi difuzat de Kanal D în fiecare luni și marți, de la ora 23.30.

Acțiunea se desfășoară într-un orășel din sudul Turciei, care este dominat de corupție și sărăcie. Ramo este povestea unui om care se revoltă împotriva regimului nedrept. Acesta este conducătorul unui grup care lucrează pentru o familie puternică ce controlează toată zona.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Murat Yıldırım (@mrtyldrm)

Ramo decide să se revolte și intră în conflict cu apropiații, dar și cu familia pentru care lucra. Lupta este și mai grea, pentru că femeia pe care o iubește este fiica celui mai mare dușman al său.

Ce dramă ascunde Murat Yildirim, actorul principal din serialul Ramo

Murat Yildirim a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu aproape doi ani. Este căsătorit cu actrița Iman Elbani, iar în 2020, aceasta a pierdut o sarcină. Iman a suferit un adevărat șoc, iar Murat Yildirim a renunțat la toate proiectele sale pentru a-i sta alături soției sale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Murat Yıldırım (@mrtyldrm)

“Pare o lipsă acum, dar nu mă deranjează, deoarece cred că se va întâmpla la momentul potrivit. Vrem să fim o familie mare cu mulți copii acasă. Mă simt cea mai bogată persoană din lume pentru că sunt căsătorit cu Iman.

Dar nimeni nu este complet fericit în această viață. Desigur, avem și noi neajunsurile noastre.”, spunea actorul pentru hurriyet.com.tr.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 la Londra, iar actorul dezvăluia că a cerut-o de soție după a treia întâlnire fiind de-a dreptul fermecat de aceasta. Iman și Murat au jucat împreună în serialul Aziz. Soția actorului a donat toți banii câștigați copiilor orfani.

ADVERTISEMENT