Life

Un nou sezon “Drag de România mea”, cu Fuego! Ce aduce grila de toamnă a TVR 2?

Din 4 octombrie, TVR 2 va avea parte de o nouă grilă, cea de toamnă, cu noi sezoane ale unor producții de succes, precum "Drag de România mea" a lui Fuego, dar și cu emisiuni în premieră.
28.09.2021 | 18:10
Un nou sezon Drag de Romania mea cu Fuego Ce aduce grila de toamna a TVR 2
Noua grila de toamna de la TVR 2 ajunge pe micile ecrane din 4 octombrie Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Grila de toamnă a TVR 2 aduce schimbări pe micile ecrane pentru telespectatorii postului, ideea noii grile de toamnă fiind să se adreseze întregii familii, aducând știri și divertisment de calitate.

Revine Drag de România mea, emisiunea prezentată de Fuego

Paul Surugiu, cunoscut în lumea artistică românească sub pseudonimul de Fuego, revine pe micile ecrane cu emisiunea “Drag de România mea”, show-ul fiind difuzat în fiecare duminică de la ora 15.00.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Virgil Ianţu revine cu cel de-al nouălea sezon “Câştigă România!”, de luni până joi, de la ora 20:00. Emisiunea de interviuri “Reţeaua de idoli”, cu Irina Păcurariu, revine pe micile ecrane în fiecare luni, de la ora 21:00. Din 5 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, Iuliana Marciuc și emisiunea “Destine ca-n filme” va fi la TVR 2, iar vineri, 8 octombrie, de la ora 20:00, debutează „Gala umorului”, sezonul cu numărul 16.

În plus, Cătălin Cazacu și emisiunea “Distracțiile lui Cazacu” revin la TVR 2 cu vedetele pe care le dezbracă de secrete și le pune în ipostaze care mai de care mai trăsnite, iar Marina Almăşan își aduce oaspeţii în noul sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”.

ADVERTISEMENT

Știrile TVR 2 devin Ora de știri

Din 4 octombrie, principalului buletin informativ al zilei devine “Ora de ştiri”, începând cu ora 18.00, emisiune difuzată în fiecare zi, de luni până duminică. Prezentat de Stela Popa și de Teodora Antonescu, “Ora de știri” va fi un  program care va fi axat pe eveniment şi social, cu analize, ştiri şi informaţii ancorate în actualitate. Primul buletin informativ al zilei, Telejurnal, își păstrează ora de difuzare, 12.00, şi va fi prezentat de Raluca Arvat și de Laura Fronoiu.

Un nou sezon al emisiunii “Case şi idei” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 17.30, pasionații de decorațiuni interioare având de unde să se inspire pentru a-și face o locuință de vis.

ADVERTISEMENT

O emisiune în premieră, transmisă în direct, „Luminiţa de la miezul nopţii”, va fi difuzată de luni până joi, începând cu ora 00.00, prezentatoarea Luminiţa Velciu încercând să îi ajute pe oamenii cu probleme. În prima parte a emisiunii va fi câte un invitat care să împărtășească poveşti, experienţe personale puternice și lecţii de succes, iar în cea de-a doua prezentatoarea va prelua telefoane în direct.

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, TVR 2 va avea emisiuni dedicate școlii. Pentru elevii care se pregătesc de examene, „Teleşcoala” a pregătit cursuri, de luni până vineri, pe tronsoanele orare 9:00-10:00 (clasa a VIII-a) și 15:00-16:00 (clasa a XII-a), dimineața zilei de vineri fiind dedicată orelor de dirigenție care vor aborda teme precum conduită, managementul timpului sau cum facem față provocărilor din pandemie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vor fi difuzate emisiuni precum “Fără prejudecăți” (emisiune dedicată persoanelor cu dizabilități prezentată de Raluca Avram, Mihai Arsenie și Andrea Nagy), “Frați de viță”, “România în Bucate” sau “Pescar hoinar”.

Filme de succes, la TVR 2

Începând cu 4 octombrie, de luni-duminică, de la ora 19.10, puteţi urmări serialul „Glasul inimii”, o poveste emoţionantă despre puterea iubirii, dar şi despre importanţa educaţiei.

Sâmbăta, de la ora 20:00, e programat filmul săptămânii, cu actori mari și poveşti captivante. Printre titlurile propuse pentru această toamnă sunt miniseria clasică “Ocolul pământului în 80 de zile” cu Pierce Brosnan şi Peter Ustinov sau seria de filme clasice de aventuri cu Giuliano Gemma Africa Express şi Safari Express. Seara continuă, de la ora 22:00, cu mini-serii italiene în premieră avându-l pe îndrăgitul actor Gabriel Garko în distribuție.

Duminica, de la ora 22:00, e seara cinefililor la „Filmului de artă”, cu producţii premiate la festivaluri importante, mari regizori şi mari actori. Duminica filmului românesc (de la ora 13:10 şi 20:10) a pregătit portretele celor mai iubiţi actori şi regizori români, printre care: Duminică la ora 6 şi De ce trag clopotele, Mitică?, în regia lui Lucian Pintilie. Printre ecranizările după mari scriitori români se numără și Cucoana Chiriţa şi Chiriţa în Iaşi, cu Draga Olteanu Matei şi seria Mărgelatu’ cu Florin Piersic.

ADVERTISEMENT