Fotbal intern

Un nou stadion în România. O echipă din Liga 1 va juca pe el! GALERIE FOTO

10.07.2019 | 17:14
Un nou stadion în România o să fie construit în Târgoviște

Un nou stadion va fi construit în România, iar o echipă care joacă în Liga 1 va avea ocazia să evolueze pe el. Chindia Târgoviște a promovat în primul eșalon fotbalistic la finalul ediției încheiate recent, iar oficialii echipei au primit o veste bună din partea edilului din Târgoviște. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Un nou stadion în România va fi construit în Târgoviște

Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, miercuri, 10 iulie, pe pagina oficială de Facebook, că stadionul “Eugen Popescu” a intrat într-un proiect de demolare, reconstrucție și reabilitare. Noua arenă va fi echipată cu instalație de nocturnă, tribuna 1 va fi complet acoperită și actuala tribună 1 va fi reabilitată integral.

Reabilitarea va dura 9-10 luni, potrivit autorităților locale târgoviștene, care vor aloca peste două milioane de euro reconstrucției arenei inagurate acum mai bine de jumătate de secol. Până când noul stadion o să fie gata, echipa antrenată de Viorel Moldovan va juca meciurile de pe teren propriu din Liga 1 la Ploiești, pe “Ilie Oană”.

Tribuna noului stadion din Târgoviște

Primarul din Târgoviște a făcut anunțul

“Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgoviște, din județul Dâmbovița. 
Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgoviște!
Stadionul va fi echipat cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga. 

Încă ceva, pentru a da și un răspuns celor care au încercat (din fericire, au eșuat lamentabil) să se cațere pe acest subiect din lăcomie politică: e ușor să faci gălăgie, e ușor să stai la terase și să dai declarații și să spui că așa faci administrație. Mai greu e să vii cu soluții, să stai la masă și să-ți pui mintea la contribuție, să construiești ceva. Gargara e la îndemâna oricui, munca nu e pentru toți.
Repet, momentul de astăzi va rămâne unul de referință în cartea de istorie a fotbalului târgoviștean: 10 iulie 2019!”, este mesajul postat de primarul din Târgoviște pe pagina de Facebook.