O nouă vedetă descoperită de Lucescu este vânată de granzii Europei! Fotbalistul şi-a anunţat plecarea

Bernard, Mircea Lucescu, Sahtior Donetk

Mircea Lucescu a adus în Europa zeci de sud-americani talentaţi în perioada în care a evoluat la Şahtior, iar unii dintre ei au ajuns la cele mai importante cluburi din Europa.

Bernard, mijlocaşul de 25 de ani al celor de la Şahtior Doneţk, a fost monitorizat de scouterii celor mai importante formaţii din Europa la partida cu AS Roma din optimile de finală ale Ligii Campionilor şi a anunţat că va pleca de trupa din Ucraina.

“Acest sezon va încheia un ciclu de cinci ani pentru mine. După ceva probleme la început, noul antrenor mi-a oferit mai multe şanse să joc. Nu am făcut încă o alegere pentru viitorul sezon, dar voi analiza toate opţiunile. Pot doar să confirm că i-am anunţat pe şefii lui Şahtior că nu mai vreai să îmi prelungesc contractul şi vreau să joc la un club mare”, a declarat Bernard.

Inter şi Arsenal pe urmele fotbalistului adus de Lucescu

Bernard, născut la Belo Horizonte, a intrat în ultimele şase luni de contract şi din vară poate semna cu orice formaţie. Mijlocaşul este dorit cu insistenţă de Arsenal şi Inter Milano, dar dar nu sunt excluse nici alte variante.