Un nou star în fotbal! Patronul clubului anunță: „Nu-l dau nici dacă Barcelona îmi oferă 100 de milioane de euro”

Alin Miu   
in Ligue 1
08/11/2018, 17:25
Un nou star în fotbal! Patronul clubului anunță: „Nu-l dau nici dacă Barcelona îmi oferă 100 de milioane de euro”
Nicolas Pepe, noul star din fotbalul european

Nicolas Pepe (23 ani) se află în atenția marilor cluburi din Europa, însă Lille, actuala sa echipă, nu vrea să-l cedeze până la vară. Barcelona, Manchester City și Arsenal sunt cele mai interesate cluburi de serviciile atacantului ivorian.

Patronul clubului a anunțat în cadrul unei emisiuni TV din Franța că nu are de gând să-l vândă pe Nicolas Pepe în această iarnă nici dacă Barcelona i-ar oferi 100 de milioane de euro. În schimb, directorul sportiv Marc Ingla, care a trecut chiar pe la Barcelona, a fost ceva mai rezervat în declarații, scăzând prețul de pornire la jumătate.

Patronul lui Lille nu vrea să-l vândă până la vară

„Nu pleacă la iarnă nici dacă Barcelona îmi oferă 100 de milioane de euro pentru el. Ne dorim ca el să continue cu noi, el își dorește același lucru. Va încheia sezonul la Lille” – a spus Gerard Lopez, președintele lui Lille

„Nu ne gândim să-l dăm până la vară. În principiu, nu-l vom da nici dacă vom avea vreo propunere concretă de 50-60 milioane de euro. Obiectivul nostru este să vindem cât mai puțin până la finalul sezonului. Am discutat cu el și îl simt atașat de Lille. La vară vom discuta. Cu siguranță că este un jucător foarte atractiv la ora actuală” – a spus Marc Ingla, directorul sportiv al clubului Lille.

Cine este Nicolas Pepe, noul star din Ligue 1

Nicolas Pepe a semnat cu Lille în vara lui 2017, fiind adus la cererea lui Marcelo Bielsa. A avut evoluții decente în primul său sezon alături de Lille, încheind anul competițional cu 17 goluri în 40 de partide oficiale. Cifrele sale au explodat în actuala stagiune, marcând deja opt goluri și oferind șapte assist-uri în primele 13 jocuri oficiale.

Poate evolua atât în banda dreaptă, poziția sa preferată, dar și ca atacant central. Contractul cu Lille îi expiră abia în 2022, astfel că e de așteptat să fie vândut pe bani mulți la vară.

Închide ×