Fotbal intern

Un nou termen pentru banii de la Dinamo: ”Săptămâna viitoare vin 2 milioane de euro”

29.11.2020 | 14:57
Un nou termen pentru banii de la Dinamo Saptamana viitoare vin 2 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Situația financiară de la clubul Dinamo București este una cu adevărat tragică, dar oficialii clubului au anunțat un nou termen pentru sosirea banilor din partea investitorilor spanioli.

Între timp, ”câinii” au învins FC Viitorul, scor 3-0, și s-a calificat en-fanfare în optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

La finalul acestui joc, fanii din PCH i-au cerut antrenorului Cosmin Contra să nu plece de pe banca tehnică și l-au amenințat pe Pablo Cortacero.

Dinamo are un nou termen pentru sosirea banilor

După victoria din Cupa României, directorul de marketing al clubului Dinamo București, Radu Birlică, a vorbit despre posibila demitere a lui Cosmin Contra și a oferit un nou termen pentru sosirea banilor îm Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce se întâmplă cu antrenorul la Dinamo și dacă acesta va fi demis, Birlică a răspuns: ”Orice angajat în România e supus patronului, în cazul nostru Pablo Cortacero, care a plătit o sumă de bani”.

”Am vorbit direct cu Pablo Cortacero, pe WhatsApp. Dânsul e foarte optimist, o să vină cu un aport de capital de două milioane de euro săptămâna viitoare. Asta nu înseamnă că eu garantez pentru el, ci doar spun ce mi-a transmis. Am încredere deplină în cuvintele lui”, a declarat oficialul ”câinilor” pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Ăsta e Dinamo la care visez de ani de zile. Echipa merită tot ce e mai bun, au felicitările mele. Când bați cu 3-0, ai o forță în spate – suporterii – și o echipă așa frumoasă… Fabbrini mi-a plăcut mult. Mi-au plăcut și suporterii, normal”, a mai spus Radu Birlică.

Suporterii – acționari de la Dinamo își doresc ca antrenorul Cosmin Contra să rămână la echipă. Fanii au un mesaj dur pentru Pablo Cortacero. ”Să nu mai calce în România”, i-au transmis aceștia spaniolului.

ADVERTISEMENT

Văzut drept singurul om care ar mai putea salva cu adevărat Dinamo, fostul președinte Nicoale Badea surprinde și afirmă în exclusivitate pentru FANATIKs-ar gândi serios la varianta revenirii la clubul ”alb-roșu” doar dacă va fi îndeplinită o anumită condiție.

ADVERTISEMENT