News

Un nou test de coronavirus a apărut pe piaţă: “Este 100% sigur!”

04.05.2020 | 09:52
Un nou test de coronavirus a aparut pe piata Este 100 sigur
ADVERTISEMENT

Roche Diagnostics a anunţat că a fost creat un nou test care detectează noul coronavirus. Producătorii se laudă că noul test este 100% sigur şi nu există nicio probabilitate să ofere rezultate neconcludente. 

Un nou test de coronavirus a apărut pe piaţă: “Este 100% sigur!”

Testul semnalează prezenţa anticorpilor de coronavirus ceea ce face ca eficacitatea sa să fie de 100%, susţin producătorii, conform Daily Mail. Capacitatea de producţie este destul de mare astfel încât să le ofere britanicilor necesarul zilnic de testări.

ADVERTISEMENT

Testul a fost denumit “Eclesys” şi poate semnala prezenţa anticorpilor de coronavirus fără a exista posibilitatea unei erori, aşa numitul “fals-negativ”.

Eclesys poate evidenţia modul în care s-a răspândit boala

Mai mult, Eclesys poate evidenţia modul în care s-a răspândit boala în Marea Britanie. Dacă sunt mulţi cei care au contractat virusul, asta înseamnă că riscul apariţiei celui de-a, doilea val în toamnă este unul mai scăzut.

ADVERTISEMENT

Cluburile din Premier League au investit în mașini de testare a coronavirusului, prețul unui astfel de dispozitiv ajungând la prețul de 40.000 de euro. Mai mult decât atât, campionatul Angliei se poate relua pe data de 12 iunie, dacă Guvernul britanic va fi de acord cu propunerea cluburilor.

Primarul din Liverpool nu este de acord cu reluarea fotbalului: “Cel mai rău lucru este să încheiem sezonul”

Nu toată lumea este de acord cu reluarea fotbalului englez, primarul din Liverpool spunând că fotbalul trebuie să înceteze fiind îngrijorat că fanii “cormoranilor” nu vor ţine cont de nicio restricţie în momentul în care echipa va câştiga titlul în Premier League:

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă meciurile se dispută fără spectatori, vor fi mii de persoane care se vor strânge în apropiere de Anfield. Nu vor fi mulţi cei care vor respecta ce li se cere şi care vor rămâne departe de stadion.

Mulţi dintre oameni vor veni să sărbătorească, deci cred că ideea e moartă din start. Cred că va fi foarte greu ca poliţia să menţină oamenii la distanţă dacă fac sărbătoare în faţă la Anfield. 

ADVERTISEMENT

Cel mai un lucru este să încheiem sezonul. Mai mult ca sigur că Liverpool va câştiga campionatul, dar în cele din urmă este vorba de siguranţa şi sănătatea oamenilor”, a spus Joe Anderson, edilul orașului Liverpool.

ADVERTISEMENT