Fotbal intern

Un nou transfer la U Craiova! Victor Pițurcă, ultima achiziție făcută cu 30 de minute înaintea închiderii perioadei de mercato

02.09.2019 | 23:33
Un nou transfer la U Craiova Victor Piturca ultima achizitie facuta cu 30 de minute inaintea inchiderii perioadei de mercato

Victor Pițurcă a realizat o nouă mutare la Universitatea Craiova. Fundașul central sârb Uros Cosic este ultima achiziție a oltenilor, făcută cu 30 de minute înaintea închiderii perioadei de mercato. Fotbalistul de 26 de ani vine chiar de la echipa care a eliminat Craiova în turul trei preliminar din Europa League, AEK Atena.

Nou transfer făcut de Victor Pițurcă la Craiova

Universitatea Craiova a oficializat o nouă mutare. Fundașul central sârb Uros Cosic se va alătura lotului condus de Victor Pițurcă. Jucătorul vine de la AEK Atena, fosta adversară a trupei din Bănie în preliminariile Europa League. Costic nu a jucat împotriva Craiovei în dubla din turul trei, dar nici în primele două etape ale noului sezon din Grecia.

Cosic are un CV impresionat. Ajuns la 26 de ani, fundașul sârb a mai jucat la ȚSKA Moscova, Steaua Roșie Belgrad, Frosione, Empoli și Pescara. Conform Transfermarkt, cota lui Costic este 600 de mii de euro. Cosic este fost internațional sârb de tineret și a evoluat din vara lui 2017 la Atena.

Cosic este noul fundaș central al celor de la Craiova
Cosic este noul fundaș central al celor de la Craiova

A treia mutare importantă reușită de Pițurcă

Ajuns manager general la Universitatea Craiova, Victor Pițurcă a făcut deja primele mutări la niveul lotului Universității Craiova. Fostul internațional Alexandru Mățel va juca sub comanda lui Victor Pițurcă în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, la fel ca Andrei Ivan, revenit în Bănie după experiențe la Krasnodar și Rapid Viena. Acum, fundașul sârb Uros Cosic devine al treilea fotbalist ajuns la Craiova după revenirea lui Pițurcă, care a adus modificări și la nivelul staff-ului tehnic, Martin Tudor devenind antrenor cu portarii.

După cele două săptămâni în care campionatul va fi întrerupt, lăsând loc pentru meciurile echipelor naționale, Victor Pițurcă va debuta pe banca Universității Craiova, chiar pe stadionul “Ion Oblemenco” împotriva FCSB-ului, într-un meci programat pe 15 septembrie de la ora 21:00.

  • 26 de ani are Uros Costic
  • 600 de mii este cota fotbalistului pe Transfermarkt