Life

Un nou triunghi amoros la Puterea dragostei: „Te-am folosit, îmi pare rău”

19.12.2020 | 17:46
Un nou triunghi amoros la Puterea dragostei Team folosit imi pare rau
Maria, rol de ispită la Puterea dragostei? Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Un nou triunghi amoros se naște la Puterea dragostei. Între Andrada și Alexandru, care tatonează ideea de a închega o relație serioasă de ceva vreme a intervenit Maria, concurenta recent intrată în casa din Istanbul.

Andrada pare tot mai interesată de Alexandru, însă în fața încercării sale de a forma un cuplu s-a interpus Maria, a cărei prezență a fost contestată chiar de către brunet.

ADVERTISEMENT

Relația complicată dintre Alex și Andrada a stârnit noi discuții în reality-show-ul de la Kanal D. Recent despărțiți, cei doi au început să își reproșeze tot felul de lucruri și, parcă nu erau de ajuns certurile dintre cei doi, a apărut și Maria în peisaj.

Maria, Andrada și Alex, noul triunghi amoros de la Puterea dragostei

Băiatul nu crede în bunele intenții ale Andradei vizavi de persoana lui și a manifestat această neîncredere de față cu restul casei.

ADVERTISEMENT

Andrada i-a spus încă o dată că ține foarte mult la el și că pentru ea este în continuare cel puțin un prieten foarte bun.

În mijlocul clarificărilor sentimentelor dintre Andrada și Alexandru a intervenit Maria, care a reamintit ce a spus acesta la adresa ei, și anume că de ea i-ar plăcea cel mai mult din casă.

ADVERTISEMENT

„Te-am folosit, îmi pare rău”

„Când veniți și spuneți ceva veniți cu dovezi. Adu telefonul. Nu mai vorbiți cu mi-a arătat cineva, mi-a spus cineva, mi-a șoptit o păsărică, un șobolan”, a fost reacția vehementă a lui Alexandru la spusele moldovencei.

În conflictul verbal s-a băgat și Marinescu, care a spus că Maria este extrem de arțăgoasă, iar tânăra din Chișinău i-a cerut să nu se bage și să nu îi impună ei reguli.

ADVERTISEMENT

„Maria, tu vrei să faci materiale și nu știi cu cine și cum. Nu îți permit”, a spus apoi Alex enervându-se destul de tare.

„Păi uite că fac deja materialele. Am făcut deja câteva. Te-am folosit, îmi pare rău”, a spus apoi Maria încercând să salveze aparențele faptului că este atrasă de fostul Andradei.

ADVERTISEMENT