Sport

Un nume mare al fotbalului românesc, dezvăluiri despre aventura cu Elena Udrea: ”Nu ați văzut cum arată?”

Elena Udrea a fost, și încă mai este, una dintre cele mai frumoase femei din România. În viața fostului ministru și-au făcut loc mai multe personalități, dar și un fotbalist celebru.
28.10.2021 | 15:53
Un nume mare al fotbalului romanesc dezvaluiri despre aventura cu Elena Udrea Nu ati vazut cum arata
Elena Udrea. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Elena Udrea și fostul fotbalist al Stelei Ilie Stan a fost una scurtă. Cei doi încă mai păstrează legătura, chiar dacă anii au trecut și peste ei.

De loc din Buzău, amândoi, Elena Udrea și Ilie Stan s-au cunoscut la București. Ea era studentă, el fotbalist în plină ascensiune la cel mai titrat club din România.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan: ”Nu era cunoscută pe vremea aia”

Până să devină extrem de populară sub apelativul ”blonda de la Cotroceni”, Elena Udrea a avut mai multe relații mai mult sau mai puțin pasagere.

Între acestea s-a strecurat și cea cu fostul fotbalist Ilie Stan. Cel care a făcut public acest lucru a fost Corneliu Vadim Tudor, fostul politician decedat în 2015.

ADVERTISEMENT

Despre relația dintre Elena Udrea și Ilie Stan s-a scris mult și s-a speculat și mai mult, cei doi fiind extrem de discreți în ceea ce privește trecutul lor ”împreună”.

Invitat în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, realizată de jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia pentru GSP, antrenorul Ilie Stan a vorbit fără ocolișuri despre ce a fost între el și fostul ministru al Turismului.

ADVERTISEMENT

”Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… 

Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”, a povestit Ilie Stan.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan spune că Elena Udrea are un suflet mare și regretă că ascensiunea ei politică a fost curmată brusc

În vârstă de 47 de ani Elena Udrea a avut o ascensiune politică fulminantă. A fost o apropiată a fostului președinte Traian Băsescu și a fost desemnată să conducă mai multe ministere.

A candidat și la președinția României, în 2014, dar a obținut un scor extrem de mic. A fost implicată în mai multe dosare penale, iar în 2018 a fugit din țară. Avea să fie reținută și încarcerată pentru scurtă vreme tocmai în Costa Rica.

Ilie Stan a mărturisit că regretă cele ce i s-au întâmplat Elenei Udrea și că aceasta era extrem de dedicată atunci când a activat în politică.

”Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet. Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe”, a mai spus Ilie Stan.

ADVERTISEMENT