News

Un obiect misterios a apărut din senin în Las Vegas. În urmă cu patru ani o serie stranie de ”apariţii” le-a dat fiori reci oamenilor

Apariție stranie în apropiere de Las Vegas. Acest obiect a mai fost văzut în urmă cu patru ani, dar a dispărut la fel cum a apărut, din senin
18.06.2024 | 22:12
Un obiect misterios a aparut din senin in Las Vegas In urma cu patru ani o serie stranie de aparitii lea dat fiori reci oamenilor
Un obiect misterios a ieșit din pământ în mijlocul naturii în Las Vegas. Sursa foto: Colaj foto / News.ro
ADVERTISEMENT

Un “monolit” în formă de dreptunghi și înalt a fost descoperit într-o zonă montană cu vedere spre Las Vegas, Nevada, a informat poliția locală, conform ABC News, citat de News.ro.

Monolit imens, apărut din senin

Acesta este similar cu monoliții care au apărut și dispărut misterios în 2020 și în perioadele recente. „În weekend, poliția din Las Vegas a observat acest monolit enigmatic în apropierea Glass Peak, la nord de vale”, în cadrul unei rezervații naturale, a anunțat poliția pe platforma X, însoțind mesajul cu o fotografie ca dovadă.

ADVERTISEMENT

Poliția a declarat că lasă „Internetul să lucreze la acest mister”, referindu-se la agitația provocată pe rețelele sociale în 2020, când un monolit similar a fost găsit în deșertul din Utah, statul vecin, și apoi a dispărut în câteva zile, scrie News.ro, care citează ABC News.

Acesta a fost doar începutul unei serii de apariții similare în New Mexico, California, dar și în Europa, inclusiv în Olanda și România. Seria părea să se fi încheiat în noiembrie 2020 cu o apariție pe Insula Wight din Anglia, care ulterior a fost revendicată de un artist local.

ADVERTISEMENT

Aparițiile misterioase au fost raportate și în urmă cu câțiva ani

O nouă apariție a fost raportată în 2021 în Canada, și apoi în martie pe un deal din Țara Galilor. Originea primilor monoliți, la fel ca și această nouă apariție din Statele Unite, rămâne un mister pentru publicul larg și continuă să captiveze atenția pe Internet.

Un monolit metalic, similar cu cel descoperit în noiembrie în deșertul Utah și cu altele găsite în diverse țări europene, inclusiv România, a fost găsit pe malul unui râu din Toronto, Canada, relatează Agerpres.

ADVERTISEMENT

Structura dreptunghiulară are aproape patru metri înălțime, potrivit Digi24. Această construcție enigmatică a fost deja observată și a dispărut în alte locuri din Canada în decembrie, inclusiv în orașele Vancouver și Winnipeg.

La Toronto, mulți oameni s-au grăbit să fotografieze ciudatul obiect și au distribuit imaginile pe rețelele sociale. Într-una dintre fotografii, monolitul apare acoperit cu graffiti roșu. Primul astfel de obiect a fost descoperit în noiembrie în deșertul Utah de un echipaj de elicopter, mai scrie Digi24.

ADVERTISEMENT

Ulterior, apariții similare au fost raportate în diverse părți ale lumii, inclusiv pe o plajă de pe insula britanică Wight, pe malul unui râu din Polonia, și în România pe dealul Bâtca Doamnei din județul Neamț, de unde a dispărut fără să se știe cine l-a luat.

ADVERTISEMENT