News

Un obiect misterios a apărut pe cerul Japoniei! Reacțiile de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară: “Este un OZN?”. Video

17.06.2020 | 18:21
Un obiect misterios a aparut pe cerul Japoniei Reactiile de pe retelele de socializare nu au intarziat sa apara Este un OZN Video
ADVERTISEMENT

Agenția meteorologică din Sendai, Japonia, a primit un număr de mesaje privind o formă albă, ca un balon care plutea deasupra orașului și care i-a stârnit pe internauți să comenteze și să lanseze teorii ale conspirației pe rețelele de socializare.

“Nu este un obiect de la agenția noastră meteorologică și nu aven nicioo idee ce este.

Am verificat cu oficialii municipiului Sendai și cu Forțele Speciale și nu știu nimic nici ei”, a spus un oficial al agenției.

ADVERTISEMENT

Obiect misterios pe cerul Japoniei: “Vom continua să îl urmărim”

Conform agenției meteo din Sendai, telefoanele au început să apară la orele 07:00 ale dimineții. Un obiect în formă de cruce atârnat sub o sferă și se mișcă foarte greu.

VEZI VIDEO: 

Un oficial al agenției a spus că pare un fel de instrument de informație.

Oficialii din domeniul transportului aerian și ai aeroportului din Sendai au spus că nu au primit nicio cerere de aprobare pentru zborul unor obiecte, conform legii aviației:

ADVERTISEMENT

“Din moment ce nu este pe cursul de zbor al avioanelor, nu va afecta aceste operațiuni, dar vom continua să îl urmărim”, a spus oficialul

Frenezie pe rețelele de socializare: “Este un OZN?”

Pe rețelele de socializare internauții au găsit un nou subiect foarte bun de discuții și de a lansa teorii ale conspirației.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ei a spus: “Este un OZN?”, în timp ce alții au scris: “Arat ca un balon cu aer cald”.