Hotnews

Un Obiect Zburator Neidentificat a întrerupt o emisiune TV

Pe 10 februarie, un obiect zburator neidentificat, violet, a fost filmat de o echipa de televiziune de pe o cladire inalta din Lima, capitala Perului....
13.02.2015 | 12:04
Un Obiect Zburator Neidentificat a întrerupt o emisiune TV

Pe 10 februarie, un obiect zburator neidentificat, violet, a fost filmat de o echipa de televiziune de pe o cladire inalta din Lima, capitala Perului.

Conform The Examiner, publicatia Peru This Week afirma ca incidentul a avut loc in timp ce echipa TV filma pentru o emisiune care se numeste “Alto al Crimen” (“Stop crimelor”, in traducere), moderata de parlamentarul Renzo Reggiardo.
In inregistrarea video, Reggiardo este intrerupt de jurnalisti, care observa obiectul zburator in apropierea unei cladiri aflate la aproximativ 100 de metri departare. Echipa TV a filmat atat reactia lui Reggiardo, cat si a oamenilor aflati acolo in acel moment, care filmau si ei scena cu telefoanele mobile. De asemenea, acest OZN a fost vazut si de sute de alti oameni, care au pus inregistrarile pe Youtube, pe 11 februarie.

Misterul s-a adancit si mai tare dupa publicarea unui comunicat de presa al Miscarii Raeliene, care sustine ca OZN-ul a aparut chiar in timpul in care era organizata o conferinta de presa in Lima, in care se solicita construirea unei Ambasade pentru Extraterestri: “Acest OZN a aparut exact in locul unde tineam o conferinta de presa pentru a prezenta planul proiectului Ambasadei, pe care l-am inaintat guvernului Peruan. Peru trebuie sa fie drag creatorilor nostri extraterestri, care au trait aici in timpurile stravechi si care au lasat multe urme, asa ca noi cerem guvernului permisiunea de a construi o ambasada aici. Este o oportunitate minunata pentru Peruvieni sa-si inteleaga trecutul si, mult mai important, sa ia in considerare primirea creatorilor nostri, Elohim, care au fost luati de zei de catre stramosii nostri si care cer acum sa fie reprimiti inapoi. Noi speram ca guvernul Peruan va primi cererea lor clar si tare!”

Deocamdata nu se stie daca acest OZN este o farsa organizata de Miscarea Raeliana special pentru a profita de prezenta parlamentarului la acea emisiune. Oricum, cert este faptul ca Fortele Aeriene Peruane au infiintat un departament special pe 18 octombrie 2013, care sa studieze fenomenele OZN, astfel ca este de asteptat sa se inceapa investigarea acestui caz.

Vezi VIDEO AICI

Sursă: www.stirilprotv.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri