ADVERTISEMENT
Sport

Un oficial al CSA Steaua, decizie radicală: „Dacă FCSB joacă pe Ghencea, îmi dau demisia!”

Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, a luat o decizie radicală, în cazul în care FCSB va juca în Ghencea.
Autor: Andrei Șchiopu | 14.07.2021 | 22:52
Un oficial al CSA Steaua, decizie radicală: „Dacă FCSB joacă pe Ghencea, îmi dau demisia!”
Un oficial al CSA Steaua, decizie radicală: „Dacă FCSB joacă pe Ghencea, îmi dau demisia!”. Sursă foto: gsp.ro

Oficialul „roș-albaștrilor” nu vrea să audă de posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali să își dispute meciurile pe Ghencea și spune că își va da demisia dacă se va întâmpla un astfel de lucru.

ADVERTISEMENT

Iulian Miu a lansat și un atac la adresa lui Mihai Stoica, despre care a spus că vorbește despre Steaua, dar pe tricoul lui scrie altceva.

Un oficial al CSA Steaua va demisiona dacă FCSB joacă pe Ghencea

Iulian Miu a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea și spune că va demisiona din poziția sa de la CSA Steaua, în cazul în care formația din Liga 1 își va disputa meciurile pe noua arenă, pe care juca în trecut:

ADVERTISEMENT

„El spune că vrea să joace pe Arcul de Triumf şi cred că e imposibil să joace în Ghencea. E imposibil, din punctul meu de vedere. Cât timp există un proces, e greu să intri cu ei, că trebuie să faci un contract.

Ştii părerea mea. Nu vreau ca ei să ajungă să joace acolo. Jucăm noi, Steaua. Văd că şi el spune Steaua, dar pe bluza lui e FCSB. Şi pe panourile alea din spate scrie FCSB.

ADVERTISEMENT

Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare. Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie”.

„S-au făcut stadioane. De ce nu se duc să joace pe Giuleşti, pe Arcul de Triumf? E părerea mea. Eu aşa văd lucrurile şi sunt foarte mulţi, nici suporterii nu-şi doresc să se întâmple asta.

ADVERTISEMENT

Eu cred ar trebui să găsească oamenii necesari, care să facă lucrurile profitabile la acest stadion. Ştiu că şi naţionala vrea să joace acolo şi alte echipe, dar nu FCSB”, a mai spus Iulian Miu, la TV TelekomSport.

George Ogăraru a lămurit situația privind „retrogradarea” sa de la CSA Steaua

George Ogăraru a explicat schimbarea atribuțiilor sale în cadrul CSA Steaua: „E o schimbare de poziții, ce a fost mai greu s-a făcut, cu tot cu promovarea, apoi a fost organizarea evenimentului, care a fost un succes.

ADVERTISEMENT

Ținta principală e transformarea unui centru puternic al Academiei de Fotbal. Au fost 6 luni grele, în care am încercat să cuprind și evenimentul, și centrul de copii și juniori și promovarea.

Eu am mers și cu echipa mare și cu centrul de copii și juniori, dar am înțeles că e nevoie mare de mine la centrul de juniori și copii”.

ADVERTISEMENT

„Ambele sunt importante, dar trebuie să le facem în paralel. Deciziile de schimbarea formei de organizare se iau la un nivel mult mai mare față de administrarea clubului, cred că se ia la nivelul ministerului.

Este momentul unei strategii pentru acel moment în care din punct de vedere organizatoric vei putea să promovezi.

Cu siguranță, cu noile reguli, cu acești juniori pe care trebuie să îi ai pe bancă, pentru că vedeți, că nu sunt mulți tineri de valoare în momentul de față.

Evenimentul a fost un succes, nu știm de ce a fost o problemă cu sonorizarea, dar va fi remediată. Toți foștii fotbaliști care au fost invitați, au fost foarte bucuroși și încântați de noul stadion”, a mai spus George Ogăraru, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1