Fotbal intern

Un oficial al FCSB-ului îi desfiinţează pe jucătorii lui Bogdan Andone. “Am fost blazaţi, lipsiţi de ambiţie şi motivaţie!”

31.07.2019 | 17:52
Un oficial al FCSBului ii desfiinteaza pe jucatorii lui Bogdan Andone Am fost blazati lipsiti de ambitie si motivatie

Helmuth Duckadam, oficial al celor de la FCSB, îi desfiinţează pe jucătorii lui Bogdan Andone. Fostul mare portar al formaţiei roş-albastre n-a avut milă de fotbaliştii vicecampioanei României după eşecul suferit pe propriul teren în faţa celor de la FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1. Acesta crede că roş-albaştrii nu ar trebui să se plângă de oboseală şi că mulţi se gândesc la plecare.

Un oficial al FCSB-ului îi desfiinţează pe jucători

”Botoșani a fost o echipă determinată, motivată, iar noi am fost blazați, lipsiți de ambiție, de motivație. Mai multe ar trebui să spună jucătorii. Din păcate, se dă vina și pe oboseală. Nu poți după șase jocuri să spui că ești obosit. Nu ești în America să faci deplasări săptămânal pe o rută precum New York – Los Angeles. Trebuie făcută o analiză foarte serioasă.

Vedem jucători care vin la FCSB, joacă bine 2 ani, după sunt slabi. E posibil să intervină o suficiență. Mă uit la mulți jucători, nu vreau să dau nume, și nu văd plăcerea de a juca fotbal, nu mai au ambiție. Toți vor să plece, dar dacă aici nu faci față, nu o să te descurci nici în străinătate”, a spus Helmuth Duckadam, conform gsp.ro.

Ionuţ Vînă, Claudiu Belu şi Aristedis Soiledis în meciul FCSB - FC Botoşani, scor 0-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuţ Vînă, Claudiu Belu şi Aristedis Soiledis în meciul FCSB – FC Botoşani, scor 0-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Bogdan Andone, criticat de Helmuth Duckadam

Nici Bogdan Andone n-a scăpat de criticile lui Helmuth Duckadam. Acesta consideră că un antrenor care să stea pe banca tehnică a FCSB-ului ar trebui să îşi pună amprenta asupra jocului echipei, lucru pe care Bogdan Andone nu a reuşit să îl facă de când a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru preluarea echipei.

“Eu am spus-o și în trecut. Noi câștigăm meciurile chinuit, prin valoarea individuală a jucătorilor. Au trecut mulți ani de când nu am mai văzut o fază gândită, e totul la întâmplare. Ne chinuim cu Sepsi, cu Hermannstadt. Pe vremuri, când jucai cu FCSB, te întrebai câte goluri iei, acum te întrebi câte goluri dai.

Un antrenor poate schimba din temelii o echipă. Olăroiu, atunci când a stat 3 etape, a schimbat radical o formație care era moartă și a câștigat și un trofeu. Sunt puțini antrenori care au o asemenea autoritate în fața jucătorilor, a mai spus Duckadam.