News

Un oficial al Primăriei Rădăuți a murit înecat la Neptun. Se afla pe litoral cu nepotul său

Administratorul public al Primăriei Rădăuți a murit înecat în Marea Neagră, la Neptun. Tragedia avut loc joi, 1 septembrie. Vestea tragică a fost furnizată de instituția în care acesta era angajat.
02.09.2022 | 21:07
Un oficial al Primariei Radauti a murit inecat la Neptun Se afla pe litoral cu nepotul sau
Un oficial al Primăriei Rădăuți a murit înecat la Neptun. Sursa foto (ilustrativ): dobrogea.tv
ADVERTISEMENT

Este doliu în Primăria Municipiului Rădăuți. Un oficial din instituție a murit înecat în timp ce se afla în stațiunea Neptun.

Haralambie Herghiligiu, administratorul public al Primăriei Rădăuți, a murit înecat la Neptun: ”Valurile mării l-au răpit dintre noi”

Conform instituției din județul Suceava, Haralambie Herghiligiu, administratorul public al Primăriei Rădăuți, a murit joi la vârsta de 72 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta se afla în vacanță de odihnă pe litoral, alături de nepotul său, atunci când s-a înecat în valurile mării.

”A fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor”, este descris Haralambie Herghiligiu.

ADVERTISEMENT

”Primăria Rădăuți este în doliu. Pierderea fulgerătoare a colegului Haralambie Herghiligiu, administrator public, ne-a întristat profund. Colegul nostru se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi.

A fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor. Drum lin printre stele mister HH! Sincere condoleanțe familiei îndoliate…”, a scris Primăria Rădăuți, vineri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Instituția din județul Suceava mai anunță că Haralambie Herghiligiu s-a născut la Grămești, în 1950. A absolvit Academia Alexandru Ioan Cuza – Științe Juridice – în 1997 și Cursurile Postuniversitare de Management Administrație Publică, în 2001.

Acesta a ocupat funcția de secretar al municipiului Rădăuți din 1998, iar din 2015 a fost consilier al primarului. Apoi, din 2017, a ocupat funcția de administrator public.

ADVERTISEMENT

Sute de mesaje de condoleanțe

În mediul online, cei care l-au cunoscut pe Haralambie Herghiligiu și cetățenii din Rădăuți au transmis mai multe mesaje de condoleanțe. Iată câteva dintre acestea:

  • Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția cerurilor !
  • Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să le dea puterea să treacă cu bine peste această mare tragedie
  • Dumnezeu să îl aibă veșnic în paza Sa! Sincere condoleanțe familiei!
  • Un mare om, respectat de cetățenii orașului. Condoleanțe familiei!
  • Un om minunat. Drum lin în Împărăția Cerului. Condoleanțe familiei!
ADVERTISEMENT