Sport

Un oficial al Universității Craiova se teme de duelul cu FCSB: „Au palmares net pozitiv în meciurile cu noi!”. Exclusiv

Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după înfrângerea grea suferită de trupa lui Laurențiu Reghecampf în fața celor de la FC Voluntari, 1-3.
19.03.2022 | 19:00
Un oficial al Universitatii Craiova se teme de duelul cu FCSB Au palmares net pozitiv in meciurile cu noi Exclusiv
Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după înfrângerea grea suferită de trupa lui Laurențiu Reghecampf în fața celor de la FC Voluntari, 1-3
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Voluntari, 1-3, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Pentru ilfoveni au marcat Screciu (autogol), Ricardinho și Nemec, în timp ce unicul gol al oltenilor a fost semnat de Gustavo.

Pavel Badea se teme de duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB

Pavel Badea se gândește deja la derby-ul pe care Universitatea Craiova îl va avea cu FCSB după pauza impusă de jocurile echipei naționale. Acesta a scos în evidență concurența dintre cele două echipe, dar și faptul că FCSB are palmares net pozitiv în meciurile cu trupa din Bănie. Partida FCSB – Universitatea Craiova este programată sâmbătă, 2 aprilie, la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul oltenilor a vorbit despre meciul pe care Universitatea Craiova l-a pierdut în fața Voluntariului. Fostul fotbalist este de părere că, în cazul în care golul doi al gazdelor nu ar fi venit imediat după reușita lui Gustavo, oltenii ar fi putut spera chiar să câștige partida.

„În fotbal, se mai și pierde. Din punctul meu de vedere, a fost un meci onorabil. În repriza a doua, chiar au încercat să joace fotbal, pentru că prima repriză a fost slabă, fără agresivitate, fără mari ocazii, cu jucători neinspirați.

ADVERTISEMENT

Însă, în repriza a doua, s-a jucat mult mai bine. Paradoxal, tot în repriza a doua, s-au luat două goluri ușoare în momente care erau chiar decisive din punct de vedere al rezultatului pe tabelă.

Dacă ai 1-1, ai și șansa să întorci meciul. 4-5 minute dacă mai rezistau la acest 1-1… cred că echipa reușea să concretizeze acest 1-1, în sensul de a și câștiga chiar. Era pe val, jucase bine 20 și ceva de minute, până la egalare”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea: „Mult mai tangibil este un loc 3!”

„Aveau șansa chiar să câștige meciul. Însă, din nefericire, poate neinspirația lui Pigliacelli, poate lipsa de marcaj a celorlalți și de agresivitate în faza defensivă… De aia e frumos fotbalul, îți dă și plusuri, și minusuri. Dacă nu tratezi cu maximă seriozitate orice meci… În play-off e altceva, orice echipă te poate învinge.

Să fim realiști, eu cred că mult mai tangibil este un loc 3 și obiectivul prioritar Cupa României. Bineînțeles că este posibil (n.r. să piardă locul 3), pentru că și celelalte echipe, din spatele nostru, sunt bune”, a mai spus Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea: „FCSB are palmares net pozitiv în meciurile cu noi!”

„Putem să ocupăm locul 2, dar putem să și pierdem locul 3, fără niciun fel de problemă. Cu atât mai mult cu cât următorul meci este unul extrem de important. În primul rând, prin prisma concurenței pe care o avem tot timpul cu cei de la FCSB, o echipă care are un palmares net pozitiv în meciurile cu noi”, a încheiat Pavel Badea.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT