Fotbal international

Scene fabuloase în campionatul Rusiei. Oficialul a luat amplificatorul şi a început să insulte arbitrul!

12.08.2019 | 13:49
akhmat groznîi - spartak moscova a fost 1-3 și cu jucător de la gazde eliminat
ADVERTISEMENT

Scene fabuloase s-au petrecut weekendul trecut în campionatul Rusiei, mai precis la partida care a închis seria meciurilor care au avut loc duminică, 11 august, cea dintre Akhmat Groznîi şi Spartak Moscova, câştigată de oaspeţii din capitală cu scorul de 3-1. Deşi diferenţa de pe tabela de marcaj a fost atât de evidentă în favoarea lui Spartak, gazdele marcând târziu golul de onoare, ofiţerul de presă al clubului cecen nu a acceptat ideea superiorităţii adversarului la toate capitolele şi a dat vina pe arbitru.

 Un oficial de la Akhmat Groznîi, insulte din cabina crainicului la meciul cu Spartak Moscova

Însă modul în care a găsit să se războiască în timpul partidei cu centralul jocului, Alexei Sukhov, a fost unul şocant şi în final i-a produs o mare neplăcere. Rizvan Edilsultanov, ofiţerul de presă al lui Akhmat Groznîi a dat buzna în cabina crainicului stadionului şi a început la microfon, după ce a dat la maxim amplificatorul, să îl insulte pe central!

“Arbitrule, eşti o prost ca o capră!”,  a repetat Edilsultanov în mai multe rânduri la microfon, urlând din toţi rărunchii. Mai bine de un minut ofiţerul de presă al clubului cecen a ţipat ca un apucat în microfon, stupefiindu-i pe spectatori, dar şi pe oficialii celor două cluburi aflaţi în tribune. Asta până au apărut câţiva dintre oamenii de securitate ai stadionului, care l-au convins să iasă din cabina crainicului.

ADVERTISEMENT
akhmat groznîi – spartak moscova. Ofițerul de presă Rizvan Edilsultanov, omul care a insultat arbitrul din cabina crainicului stadionului

A rămas fără slujbă

Edilsultanov era furios pentru faptul că arbitrul lăsase echipa sa în zece, pentru un al doilea galben, acordat în minutul 75 şi pentru maniera de arbitraj, considerată de el drept extrem de părtinitoare în favoarea moscoviţilor. El a fost cu greu potolit, pentru că era un car de nervi şi îşi pierduse complet cumpătul în acele momente.

Numai că după scenele de nebunie a venit foarte repede şi nota de plată. Una extrem de scumpă pentru Edilsultanov, care a fost anunţat imediat după meci de decizia conducerii clubului, acea de a renunţa din acel moment la serviciile sale. Adică a rămas fără obiectul muncii. Fostul ofiţer de presă şi-a cerut scuze apoi arbitrului în paginile cotidianului Sport-Express, spunând că îşi iubea munca la nebunie, dar tocmai momentul de nebunie prin care a trecut l-a costat pierderea jobului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri