Fotbal intern

Un oficial de la Craiova, reacţie incredibilă înainte ca Mihăilă să fie transportat la spital. “Zâmbeşte un pic la mine!” Video

03.11.2018 | 07:56
Un oficial de la Craiova reactie incredibila inainte ca Mihaila sa fie transportat la spital Zambeste un pic la mine Video

Valentin Mihăilă a fost lovit în zona gâtului de Laurenţiu Rus în minutul 10 al partidei dintre FC Poli Iaşi şi U Craiova, scor 0-3, iar Lucian Pretorian, oficial al grupării din Bănie, a avut o reacţie incredibilă înainte ca mijlocaşul în vârstă de 18 ani să fie transportat la spital pentru a face mai multe investigaţii medicale.

În momentul în care Valentin Mihăilă era întins pe targă şi avea gâtul imobilizat, Lucian Pretorian, managerul sportiv al Universităţii Craiova, s-a dus lângă mijlocaşul oltenilor. La ambulanţă, înainte ca fotbalistul să fie dus spre spital, Pretorian a discutat preţ de câteva minute cu acesta. VIDEO AICI!

Reacţia incredibilă a unui oficial de la Craiova înainte ca Mihăişă să fie transportat la spital

Oficialul echipei Universitatea Craiova a scos telefonul şi a ţinut să îi facă lui Valentin Mihăilă o poză. Mai mult, Lucian Pretorian i-a cerut mijlocaşului în vârstă de 18 ani să zâmbească. “Ştiu că nu îţi aminteşti nimic, ai fost inconştient. Acum eşti bine, nu? Zâmbeşte un pic la mine. E normal să nu-ţi aminteşti. Te-ai lovit şi ai fost un pic inconştient”, au fost cuvintele pe care Lucian Pretorian i le-a adresat lui Mihăilă, conform TV Telekom Sport, managerul Craiovei, dorind să posteze pe siteul clubului poza pentru a-i liniști pe fani.

Reacţia incredibilă a lui Lucian Pretorian în momentul în care Valentin Mihăilă a fost transportat la spital. Managerul sportiv al lui CS U Craiova i-a făcut poze
Managerul sportiv al lui CS U Craiova, Lucian Pretorian, reacţie incredibilă înainte ca Valentin Mihăilă să fie transportat la spital. Oficialul oltenilor l-a pozat pe fotbalist şi i-a cerut să zâmbească. (Sursă foto: Telekom Sport)

În vârstă de 18 ani, Valentin Mihăilă este cotat de site-urile de specialitate la 50.000 de euro. Născut pe 2 februarie 2000, mijlocaşul echipei U Craiova a reuşit 4 pase decisive în 11 meciuri jucate, în toate competiţiile. Valentin Mihăilă a debutat sezonul trecut pentru formaţia pregătită de Devis Mangia, când a jucat într-un meci de Cupa României. Antrenorul italian a decis să îl folosească pe internaţionalul de tineret în flancul drept al ofensive. Totodată, fotbalistul Universităţii Craiova are şi selecţii pentru România U17 şi U19.

  • 50.000 de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
  • 4 pase decisive are Valentin Mihăilă în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano