Fotbal intern

Un oficial de la Dinamo îl face praf pe Dinu Gheorghe. “Ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului!” FOTO

10.03.2019 | 09:07
Dinu Gheorghe la finalul unui meci din Liga 1 Betano. Președintele de la Dunărea Călărași a fost făcut praf de un oficial de la Dinamo

Ionel Culina, ofițerul de presă de la Dinamo, l-a făcut praf pe Dinu Gheorghe, actualul președinte al celor de la Dunărea Călărași. Oficialul din “Ștefan cel Mare” a recționat pe pagina sa de Facebook după ce a picat la mijloc în scandalul dintre Cornel Dinu și Dinu “Vamă”, iar acesta l-a desființat pe cel din urmă și a lansat o serie de jigniri dure la adresa fostului președinte de la Rapid, Dinamo, Brașov și Astra Giurgiu.

Dinu Gheorghe a fost făcut praf de un oficial de la Dinamo

“O GHENĂ
Gheorghe, ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului. 
Știi foarte bine ca există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 Aprilie până în 20 August 2015), la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță!

Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește!
Mă faci nespălat când îți pute barba în emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru în direct cu tine?
Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”, a fost mesajul postat de Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, pe contul său de Facebook. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ionel Culina și Mircea Rednic într-o conferință de presă susținută la stadionul lui Dinamo

De unde a pornit tot scandalul

Tot scandalul a pornit după ce Dinamo București s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Dunărea Călărași, în prima etapă din play-out. Dinu Gheorghe a avut o reacție dură la adresa lui Ionel Culina, ofițerul de presă de la Dinamo, pe care îl acuză că e vinovat pentru conflictul pe care îl are acum cu Cornel Dinu.

“Culina de la Dinamo a dezvoltat acest subiect. Am lucrat cu el, e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo – Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva. El nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat”, spunea Dinu Gheorghe, la TV Digi Sport.

Tags: