News

Un oficial de la Pentagon crede că nave extraterestre se află deja în sistemul nostru solar

Un oficial de la Pentagon crede că o navă mamă ar trimite sonde extraterestre inclusiv în atmosfera Pământului, potrivit unei lucrări.
09.03.2023 | 21:39
Un oficial de la Pentagon crede ca nave extraterestre se afla deja in sistemul nostru solar
Extratereștri în sistemul nostru solar? Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai multe săptămâni, americanii, dar și chinezii, rușii, canadienii sau cei din Uruguay aveau de-a face cu diverse obiecte neidentificate, categorisite drept OZN-uri, deși nu s-a vorbit niciodată despre o proveniență extraterestră a acestora.

O navă mamă extraterestră s-ar afla deja în sistemul nostru solar

Desigur, teoriile conspiraționiste au fost în floare, mai ales că SUA au transmis sec că obiectele nu aparțin niciunei țări și au o formă bizară, octogonală, care nu poate fi asemănată cu un balon meteo sau de spionaj.

ADVERTISEMENT

Așadar, convinși că suntem vizitați de civilizații extraterestre, unii oameni au început să se pregătească de o ”invazie”. Între timp, puține se mai știu despre aceste obiecte necunoscute, însă un oficial al Pentagonului îndreaptă din nou degetul spre extratereștri.

Zeci de ani omenirea nu a obținut niciun răspuns din partea Pentagonului când venea vorba de fenomenul OZN sau UFO, însă în ultima perioadă oficialii americani încearcă să fie transparenți și au creat un departament special care să supravegheze aceste fenomene ET.

ADVERTISEMENT

Cert e că au fost făcute deja publice sute de cazuri de vizite cel puțin ciudate ale unor OZN-uri, cu toate că e imposibil de concluzionat că acestea ar fi vizitatori de pe alte planete sau pur și simplu tehnologii secrete dezvoltate de super puterile lumii.

Acum, doctorul Sean Kirkpatrick, directorul unităţii OZN din cadrul Pentagonului, a semnat o lucrare alături de omul de știință Avi Loeb, și concluzia e destul de clară: ”Navele-mamă extraterestre ar putea zbura prin sistemul nostru solar deja, inclusiv în atmosfera terestră”.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Mail, care a consultat lucrarea științifică intitulată ”Constrângeri fizice asupra fenomenelor aeriene neidentificate”, cei doi oameni de știință, două personaje extrem de respectate și credibile, sunt convinși că o navă mamă extraterestră se află deja în sistemul nostru solar și studiază cu atenție inclusiv planeta noastră.

Avi Loeb este fondator al Proiectului Galileo, cel care ar trebui să fotografieze OZN-uri din jurul Pământului cu ajutorul inteligenței artificiale. Profesorul Loeb a publicat în 2017 o teorie că așa zisa cometă Oumuamua e de fapt o sondă extraterestră.

ADVERTISEMENT

”Radarele noastre spaţiale ar putea detecta OZN-uri de până la 36.000 km în aer şi, prin urmare, noi ar trebui să fim cu ochii pe cer. Astfel de obiecte ar putea deveni, de asemenea, detectabile pe măsură ce se apropie de Pământ, mai ales dacă creează o minge de foc ca urmare a frecării lor cu aerul”, au explicat oamenii de știință.

Cei doi oameni de știință au explicat că e imposibil ca un obiect să călătorească mai repede decât viteza sunetului în atmosfera Pământului fără a crea un ”bum” sonor. Mai mult, obiectele care se mișcă rapid vor crea o minge de foc ca urmare a frecării cu moleculele de aer.

ADVERTISEMENT