Un oficial de la FCSB ţine cu echipa Armatei: “Pentru Marius Lăcătuş”

Mirela Apostol    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
04/04/2018, 22:47
Un oficial de la FCSB ţine cu echipa Armatei: “Pentru Marius Lăcătuş”

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB, este cel care a mărturisit că îşi doreşte ca echipa coordonată de Marius Lăcătuş să aibă un parcurs bun şi să bată în derby-ul cu Academia Rapid:

“Cu Marius Lăcătuş am să ţin la acest meci din Liga a 4-a. N-am cum să ţin cu Talpan şi restul trupei de acolo, dar cu Marius ţin. Nu mai am niciun sentiment pentru cei de acolo, dar Marius rămâne prietenul meu. Îi ţin pumnii să-şi îndeplinească obiectivele.

“Cumpăr eu alte 10 mii de bilete, dacă rapidiştii vin în număr record”

Şi acolo este o problemă de rezultate, pentru că dacă ajungi la baraj şi nu promovezi, toţi vor pleca. Echipa se va desfiinţa, pentru că nimeni nu va mai avea răbdare să investească. Ei trebuie să ajungă până în B, pentru că în A este mai dificil.

La meciul ăsta nu cred că vor veni 30-40 de mii oameni, dar mă aştept să vină vreo 10 mii de oameni. Cumpăr eu alte 10 mii de bilete, dacă rapidiştii vor veni într-un număr record. Nu voi merge la meci, că nu ţin cu echipa, dar Marius Lăcătuş m-a invitat de fiecare dată. Nu am acceptat, iar el mă înţelege”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

Închide ×