Fotbal intern

Un oficial FRF anunţă schimbări în Liga 1. “Camere şi microfoane în vestiar!”

30.06.2018 | 18:05
Un oficial FRF anunta schimbari in Liga 1 Camere si microfoane in vestiar

Aurel Ţicleanu, oficial al FRF (Federaţia Română de Fotbal), a anunţat schimbări importante în Liga 1 Betano. Acesta a dezvăluit că forul condus de Răzvan Burleanu vrea noi reguli pentru ca fotbalul din România să fie mai atractiv.

Pe lângă faptul că Răzvan Burleanu doreşte ca Liga 1 să aibă 16 echipe, un baraj pentru Europa între playoff şi playout, dar şi reguli care să favorizeze televiziunile care transmit meciurile, Aurel Ţiceanu a dezvăluit că FRF şi-ar dori introducerea a două pauze suplimentare, câte una pe repriză, pentru ca televiziunile să poată insera calupuri de publicitate.

Un oficial FRF anunţă schimbări în Liga 1. Două pauze suplimentare în timpul meciurilor

Mai mult, Federaţia Română de Fotbal se inspiră de la handbal, baschet şi tenis, acolo unde indicaţiile antrenorilor pot fi auzite la TV. Astfel, televiziunile ar putea fi lăsate să intre cu camere şi microfoane în vestiare.

“Televiziunea este foarte important, şi cred că va fi foarte importantă şi în viitor. Atât de important încât cred că se va schimba şi desfăşurarea meciurilor. Pentru a favoriza televiziunile, cred că se va introduce o nouă pauză, la jumătatea primei reprize, şi o pauză la jumătatea reprizei secunde”, a spus Ţicleanu, conform Pro X.

Aurel Ţiceanu în timpul unei conferinţe de presă.
Aurel Ţicleanu, oficialul FRF care a anunţat schimbările care urmează să fie făcute în Liga 1 Betano.

“Televiziunile aduc telespectatorii, oamenii vor vrea din ce în ce mai mult. Telespectatorii vor să asculte antrenorul vorbind cu echipa, aşa cum se întâmplă la handbal şi la baschet. E foarte interesant pentru cei care se uită la televizor. Eu cred că pe viitor se poate ajunge şi în vestiare. Dacă publicul o cere, i se va da, pentru că până la urmă publicul plăteşte. Sunt foarte mulţi bani, şi vor fi din ce în ce mai mulţi. Aţi văzut, la Champions League există camere care urmăresc jucătorii la vestiare”, a spus Aurel Ţicleanu.