Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un oficial FRF cere legalizarea premierilor în fotbalul românesc: “Să se știe, să nu mai fie discuții!”. Video exclusiv

Un oficial al FRF cere legalizarea premierilor în fotbalul românesc. Discuția de la FANATIK SUPERLIGA a survenit ca urmare a scandalului din ultima etapă.
29.05.2023 | 16:48
Un oficial FRF cere legalizarea premierilor in fotbalul romanesc Sa se stie sa nu mai fie discutii Video exclusiv
Andrei Vochin cere legalizarea premierilor în fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist Andrei Vochin, actualmente consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, cere legalizarea premierilor în fotbalul românesc. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a propus legalizarea premierilor în fotbalul românesc ca urmare a scandalului de la finalul partidei CFR Cluj – Farul 1-2.

Un oficial FRF cere legalizarea premierilor în fotbalul românesc: „Starea de tensiune pleacă de la așa ceva”

Dan Petrescu a fost un car de nervi la finalul partidei CFR Cluj – Farul, scor 1-2 în ultima etapă din play-off. „Bursucul” le-ar fi reproșat adversarilor să o lase mai moale, mai ales că „marinarii” erau deja matematic campioni. Ca urmare a situației tensionate din Gruia, Andrei Vochin a venit cu o propunere în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu a cerut legalizarea premierilor în fotbalul românesc. Concret, un club de fotbal să poate premia o altă echipă în cazul în care aceasta joacă fără miză în clasament, dar care își apară corect șansele.

„Să se anunțe, să se știe. Foarte multă din starea de tensiune mă gândesc că pleacă de la așa ceva. Am văzut declarații: ‘De ce și-au dat viața pe teren?’. Și anul trecut la Voluntari. Și anul ăsta Voluntari pe final de sezon la Chindia. Atâta vreme cât echipele joacă, acesta este spiritul sportului până la urmă.

ADVERTISEMENT

„N-ar fi nimic periculos în așa ceva”

Dacă e nevoie să fie ajutat, atunci ca în Caragiale să o știm și noi și să o știe și autoritățile statului ca să ia impozitul aferent unei premieri cum e oricare altă premiere și în cadrul clubului tău. O lege care trebuie citită bine și interpretată în mod corect.

Să nu se ajungă la alte situații care sunt de evitat. Cred că n-ar fi nimic periculos în așa ceva. Să premiezi o echipă în campionat alta decât a ta. Dacă greșesc, admit să ascult și alte păreri să înțeleg de ce nu s-ar putea chestia asta în România”, a fost propunerea lui Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Farul și Sepsi au evoluat fără miză în clasament în ultima etapă cu CFR Cluj, respectiv Universitatea Craiova. Echipa lui Gică Hagi a devenit matematic campioană după victoria din penultima etapă, scor 3-2 cu FCSB, în timp ce Sepsi, câștigătoarea Cupei României, cu un succes nu ar fi urcat în clasament.

Totuși, miza a fost uriașă pentru CFR Cluj și Universitatea Craiova care se luptau de la distanță pentru locul 3. Poziția care duce la barajul pentru Conference League a fost ocupată, în cele din urmă, de echipa lui Dan Petrescu. Deși au pierdut cu 1-2 în fața Farului, ardelenii au profitat de victoria lui Sepsi, scor 1-0 cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mai multe acuzații au fost lansate la finalul celor două partide. Fosta campioană a României, prin vocea lui Dan Petrescu, le-a reproșat „marinarilor” că nu s-au dat la o parte, în timp ce oltenii i-ar fi reproșat lui Sepsi că a ajutat-o cu orice preț pe CFR Cluj.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT