Sport

Un oficial FRF, despre negocierile cu Ladislau Boloni: „El e favorit, dar se discută și cu ceilalți!”

Andrei Vochin, oficialul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre situația lui Ladislau Boloni cu privire la preluarea naționalei, spunând că s-au pornit discuțiile și cu ceilalți antrenori.
17.01.2022 | 21:38
Un oficial FRF despre negocierile cu Ladislau Boloni El e favorit dar se discuta si cu ceilalti
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin asigură că Ladislau Boloni este favorit pentru preluarea naționalei, însă a recunoscut că se discută în același timp și cu Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

Oficialul FRF crede că pe data de 25 ianuarie, când are loc un Comitet Executiv, se va alege selecționerul României.

ADVERTISEMENT

Un oficial FRF, despre negocierile cu Ladislau Boloni

Andrei Vochin, oficial FRF, a vorbit despre negocierile pe care Federația le poartă cu Ladislau Boloni, recunoscând că au început negocierile și cu Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

„S-au reluat tratativele cu Boloni, dar, în același timp s-au deschis tratativele cu Edi Iordănescu și cu Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

Titular e Loți, se negociază cu el, ca primă variantă, dar dacă nu se ajunge la niciun rezultat, echipa de negociere cam știe care este situația și cu Edi Iordănescu și cu Adi Mutu.

Acum s-a intrat în detalii și cu Edi și cu Mutu. Pentru a te asigura că dacă primești un răspuns negativ, nu pornești de la zero.

ADVERTISEMENT

Cred că i s-a comunicat și un deadline lui Boloni… până la urmă e și de bun simț să dai un răspuns, cât să o lungești așa?”, a spus Andrei Vochin, la TV TelekomSport.

„Favorit în momentul ăsta e Boloni!”

Andrei Vochin a continuat și a vorbit despre data la care crede că se va alege un selecționer: „Eu știu că pe 25 e Comitet Executiv și numirea unui selecționer se face în Comitetul Executiv.

ADVERTISEMENT

Una e să-l pui pe Loți Boloni, care nu a mai fost în campionatul intern de mult timp, alta e să îl pui pe Edi Iordănescu, despărțit de scurt timp de FCSB și campion cu CFR Cluj”.

„Favorit în momentul ăsta e Boloni. Există avantaje și dezavantaje și la unul și la altul.

E prima dată, de când sunt eu în Federație, când se discută și cu altcineva. Când a fost cu Mirel Rădoi, nu s-a discutat cu nimeni altcineva, la fel și cu Cosmin Contra”, a mai spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT