Fotbal international

Un oficial FRF ştie cum să-i motiveze pe jucătorii lui Mirel Rădoi. “Fac pe supăratul şi am rezolvat problema!”

13.10.2018 | 08:01
Poza de grup a "tricolorilor" mici. Un oficial FRF ştie cum îi va motiva pe jucătorii lui Mirel Rădoi pentru meciul România U21 - Liechtenstein U21

Mihai Stoichiţă, oficial FRF, ştie cum să îi motiveze pe jucătorii lui Mirel Rădoi înaintea meciului România U21 – Liechtenstein U21, ultimul duel al “tricolorilor” mici din preliminariile EURO 2019 care va avea loc în Italia şi San Marino. Fostul mare jucător a vorbit şi despre victoria obţinută de naţionala de tineret cu Ţara Galilor, scor 2-0, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Aşa trebuie abordat meciul, să nu iei gol. Ne-am relaxat după 2-0, au avut şi ei două ocazii, Dumnezeu a fost român în seara asta. A gândit bine Mirel (n.r. selecţionerul Mirel Rădoi), n-a riscat nimic. N-am fost spectaculoşi în prima repriză, însă valoarea individuală şi-a spus cuvântul în repriza a doua“, a declarat directorul tehnic al FRF.

Cum o să-i motiveze un oficial FRF pe jucătorii lui Mirel Rădoi

Întrebat cum va reuşi să-i facă pe jucătorii lui Mirel Rădoi să se concentreze pentru meciul cu Liechtenstein care va avea loc marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, Mihai Stoichiţă a dezvăluit că îi va certa pe tinerii jucători şi că aceştia se vor concentra la ceea ce au de făcut în ultimul meci din preliminariile EURO 2019.Mergem la hotel, fac pe supăratul, îi cert un pic şi am rezolvat problema pentru a fi concentraţi… Glumesc şi eu. Sunt profesionişti, aţi văzut cât de determinaţi aţi fost, au fost şi orbiţi în unele faze. A fost un cadou şi din partea publicului, şi a jucătorilor. Cu Liechtenstein ne trebuie un punct, eu mă gândesc la calificare“, a mai spus Mihai Stoichiţă.

Fanii echipei naţionale a României au fost aplaudaţi de jucătorii lui Mirel Rădoi la finalul meciului cu Ţara Galilor U21, scor 2-0, în preliminariile EURO 2019
Jucătorii echipei naţionale a României U21 îi aplaudă pe fanii care au mers la meciul cu Ţara Galilor U21, scor 2-0

Rezultatele se vor vedea peste doi ani, când vom vedea maturizarea acestor jucători de 21 de ani…Vor pune probleme si la echipa mare, măcar să ajungă Contra să nu ştie pe cine să introducă“, a mai afirmat Stoichiţă.

România U21 – Liechtenstein U21, meci din preliminariile EURO 2019, va avea loc marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Meciul o să fie LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri