Un oficial FRF trece prin momente dificile. E internat în spital: “M-a durut foarte mult!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 11:21
Un oficial FRF trece prin momente dificile. E internat în spital: “M-a durut foarte mult!”

Fostul preşedinte al echipei ACS Berceni şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, Ştefan Stana a vorbit despre drama prin care trece.

Acesta întîmpină mari probleme la ambele picioar eşi este internat la un centru specializat din Bucureşti. Cel care a sărit în ajutorul luiu Stana a fost Adrian Porumboiu.

“Am fost coleg de armată cu Adrian, un om deosebit de care mă leagă o prietenie de 40 de ani. Cum a auzit de problema mea a şi decis imediat să îmi acorde o rentă lunară pentru cîţi ani va fi nevoie.

Dacă Adrian mi-a sărit în ajutor, nimeni de la FRF nu m-a căutat. Nici măcar un telefon nu am primit. M-a durut foarte mult acest lucru”, a spus Stana.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×