Un oficial FRF vrea ca Supercupa României să se joace în străinătate! ”Am făcut propunerea”

Traian Terzian   
în Fotbal intern
27/01/2019, 18:42
Un oficial FRF vrea ca Supercupa României să se joace în străinătate! ”Am făcut propunerea” GALERIE FOTO
Un oficial FRF a declarat că vrea ca o ediție a Supercupei României să se joace în străinătate

Un oficial FRF a declarat că vrea ca o ediție a Supercupei României să se joace în străinătate, acolo unde există comunități mari de români. Consilierul președintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a anunțat că a făcut deja această propunere și vrea ca întâlnirea să se dispute în Italia sau în Spania.

”Eu îmi doresc ca o supercupă a României să se joace afară şi am făcut propunerea asta preşedintelui. Unde avem comunităţi. În special Italia sau Spania. Să nu se mai joace la începutul sezonului, ci să se joace într-o perioadă mai descărcată, chiar prin noiembrie, dacă nu avem echipe în cupele europene, cum a fost anul ăsta, să se găsească o fereastră acolo. Am vrea mai degrabă în martie”, a spus Andrei Vochin la Telekom Sport.

Jucătorii echipei CFR Cluj sărbătoresc câștigarea Supercupei României în vara anului 2018
Jucătorii echipei CFR Cluj sărbătoresc câștigarea Supercupei României în vara anului 2018

Un oficial FRF vrea ca Supercupa României să se joace în străinătate: ”Răzvan Burleanu este de acord”

”Răzvan Burleanu e de acord, dar trebuie să lucrăm la reţeta financiară. Când faci lucrul ăsta ar presupune ca tu să te ocupi, tu Federaţie, că eşti organizator, să trimiţi echipele acolo. Tu să plăteşti tot, tu să încasezi tot şi să nu ieşi minus. Nu trebuie să faci profit, să nu ieşi pe minus”, a mai afirmat oficialul FRF despre jucarea Supercupei României îm străinătate.

Ultima ediție a Supercupei României s-a disputat în vară pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, iar oltenii au fost învinși de CFR Cluj cu scorul de 1-0. Andrei Vochin a vorbit și despre jucătorii români care se transferă în străinătate și a spus că așteaptă ca aceștia să aibă o creștere mult mai rapidă și l-a dat exemplu pe atacantul polonez Krzysztof Piatek, transferat în această iarnă de AC Milan cu 35 de milioane de euro după ce în vară fusese adus de Genoa pentru doar 4,5 milioane de euro.

Închide ×