News

Un om a murit la Neversea în ultima zi a festivalului. Cine este victima

08.07.2019 | 08:20
Un om a murit la Neversea in ultima zi a festivalului Cine este victima
Un om a murit aseară la Neversea. Sursa foto: Monitorul de Cluj

Ultima zi a Festivalului Neversea a fost una tristă pentru familia unui român. Un tânăr de 34 de ani din București a murit pe litoral. Acesta a fost găsit lângă una dintre scenele amplasate în cadrul acestui festival. Anchetatorii cercetează cazul, iar primele suspiciuni, conform anumitor martori, este că respectivul individ ar fi consumat droguri.

Un om a murit la Neversea. A fost găsit lângă una dintre scene

Persoana inconștientă a fost descoperită în ultima zi de festival, la ora 21:15. Descoperirea a fost făcută de un voluntar al Serviciul Medical de Urgență și Descarcerare (SMURD). „La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, spun reprezentanții ISU Dobrogea, conform mediafax.ro.

Plaja Modern din Constanța a devenit plaja Neversea. Sursa foto: Youtube

Bărbatul decedat este din București

Tot ce se știe la ora actuală despre bărbatul decedat găsit pe nisip, lângă una dintre scenele de la Neversea este că are 34 de ani și este din București. Trupul omului a fost transportat de urgență la morgă pentru ca medicii legiști să poată stabili cu exactitate cauzele decesului și să confirme sau infirme varianta consumului de stupefiante.

Ancheta este în derulare acum la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, care a deschis un dosar penal. Din primele informații oferite de medici, acesta nu a suferit violențe căci nu are astfel de urme de agresiune pe corp. De altfel, în cele trei zile de festival au existat peste 400 de apeluri de urgență la 112.

Multe dintre persoanele care au apelat serviciul unic de urgență erau fie sub influența alcoolului, fie au suferit din cauza căldurii toropitoare de la malul mării, iar foarte mulți dintre aceștia au fost depistați că au consumat droguri de mic și mare risc. De altfel, polițiștii au făcut o razie de amploare în noaptea de vineri spre sâmbătă la Mamaia și a tras mai mulți șoferi beți și drogați pe dreapta.

 

 

Tags: