News

O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite, după un accident în Constanța. Mașinile s-au făcut praf. Video

O tânără de 24 de ani a murit și alți doi au fost răniți, după un accident din Constanța.
24.05.2021 | 09:12
O tanara a murit si alte doua persoane au fost ranite dupa un accident in Constanta Masinile sau facut praf Video
O tânără de 24 de ani a murit și alți doi au fost răniți, după un accident din Constanța. Sursa foto: focuspress.ro/
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață în Constanța între Ciocârlia și Murfatlar. O persoană și-a pierdut viața în urma acestui impact devastator, iar alte două persoane au fost rănite.

Accident devastator în Constanța. O tânără a murit

Accidentul de circulație a avut loc pe Drumul Național 3, iar traficul rutier a fost blocat minute în șir din cauza fiarelor contorsionate rămase pe șosea.

ADVERTISEMENT

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, a transmis că la locul tragediei s-au deplasat cinci echipaje de intervenție, unul dintre ele fiind o autospecială pentru descarcerare.

Pentru una dintre cele trei victime, impactul a fost fatal și a murit pe loc. Celelalte două persoane au fost găsite de salvatori în stare de conștiență și acestea au fost deplasate la spital.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o tânără de 24 de ani, care a decedat în urma impactului. Aceasta este conducătoarea auto a uneia dintre mașinile implicate în accident, transmite Ziua Constanța.

Cine sunt victimele accidentului de pe DN3

Ceilalți răniți sunt tot doi tineri, o femeie de 21 de ani care conducea celălalt autovehicul implicat în accident și un pasager din mașină, un bărbat de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani”, a transmis IPJ Constanţa.

„În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani şi vătămarea corporală gravă a celeilalte şoferiţe, precum şi a unui pasager – bărbat, de 23 de ani. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală”, au mai transmis cei de la IPJ.

ADVERTISEMENT

Ambii au răni grave, multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a le fi acordate primele îngrijiri medicale.

Circulația a fost oprită pentru circa 30 de minute pentru că oamenii legii să poată efectua primele cercetări de la fața locului. Deocamdată, nu se știe cine se face vinovat de producerea accidentului.

Imaginile de la locul faptei arată că autoturismul marca Mazda ar fi intrat în autoturismul Golf, pe care l-a aruncat de pe șosea.

ADVERTISEMENT