News

Un om de afaceri din Botoșani și-a dat foc la sediul firmei. Ce probleme avea bărbatul

Un om de afaceri din Botoșani a avut un sfârșit tragic după ce și-a dat foc la sediul firmei sale.
28.05.2021 | 14:50
Un om de afaceri din Botosani sia dat foc la sediul firmei Ce probleme avea barbatul
Un om de afaceri din Botoșani și-a dat foc la sediul firmei. Ce probleme avea bărbatul. Sursa foto: gds.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Botoșani. Un om de afaceri și-a dat foc în sediul companiei în care lucra în noaptea de joi spre vineri.

Din primele informații, ar fi vorba de un bărbat de 65 de ani din orașul Darabani care ar fi avut mai multe probleme personale.

ADVERTISEMENT

Om de afaceri din Botoșani, găsit mort la sediul firmei. Și-a dat foc în timpul nopții

Potrivit presei locale, drama s-a petrecut la sediul unei firme de instalaţii electrice. Aici, patronul companiei şi-a dat foc noaptea trecută.

Bărbatul avea 65 de ani şi deţinea de mai mult timp această societate specializată în comercializarea de instalaţii electrice.

ADVERTISEMENT

Botosaninews informează că acesta a recurs la gestul extrem în timpul nopţii, când nu mai era nimeni în interiorul clădirii în care funcţionează societatea comercială.

Modul în care cetățeanul din Moldova s-a incendiat este unul șocant. Sursa citată notează că acesta a mers în baie, s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Botoșani, găsit fără suflare de către angajații firmei

Trupul fără suflare al botoşăneanului a fost găsit de angajaţi, vineri dimineața. Acesta prezenta arsuri grave pe toată suprafața corpului, arată aceeaşi sursă.

Se pare că bărbatul ar fi avut o serie de probleme personale dar şi de sănătate, motiv pentru care ar fi recurs la acest gest extrem.

ADVERTISEMENT

În momentul de faţă are loc o anchetă a Poliţiei din Botoșani în acest caz pentru a se afla mai multe informații despre tragedie.

Alt om de afaceri din Botoșani, găsit mort în 2020

În urmă cu mai bine de un an, un alt caz similar avea loc în județul Botoșani. Un om de afaceri din municipiul reședință de județ, în vârstă de 69 de ani, şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul a fost găsit spânzurat într-un pod exterior din spatele casei. Soția sa, cea care l-a găsit, a apelat 112, iar la fața locului au fost direcționate un echipaj de ambulanță, unul de Poliție, dar și unul de Medicină Legală. Cadrele medicale nu au putut face decât să constate decesul.

”În cauză, s-a declanșat o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, însă nu există suspiciuni cu privire la cauza care a determinat decesul”, a declarat atunci Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, citată de ŞtiriBotoşani.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: