Fotbal international

Un om important din fotbalul românesc l-a cunoscut pe Viktor Orban. Caracterizarea surprinzătoare făcută unuia dintre ”dictatorii Europei”. Exclusiv

28.03.2021 | 12:42
Un om important din fotbalul romanesc la cunoscut pe Viktor Orban Caracterizarea surprinzatoare facuta unuia dintre dictatorii Europei Exclusiv
Un om important din fotbalul românesc l-a cunoscut pe Viktor Orban. Caracterizarea incredibilă făcută unuia dintre marii dictatori ai Europei. Sursă foto: hungarytoday.hu
ADVERTISEMENT

Antrenorul Vasile Miriuță este un om important în fotbalul românesc, dar și în cel din Ungaria, el evoluând la naționala maghiară și antrenând apoi în campionatul din țara vecină. Miriuță a oferit un interviu spumos pentru FANATIK și a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe Viktor Orban, premierul Ungariei.

Tehnicianul cunoaște foarte bine fotbalul maghiar, după ce a jucat la Gyor, Ferencvaros, Ujpest, Videoton sau Honved Budapesta și le-a pregătit pe Gyor și Kisvarda.

ADVERTISEMENT

Miriuță a vorbit la superlativ despre prim-ministrul Ungariei, despre care afirmă că a reușit să relanseze sportul la vecini.

Viktor Orban, caracterizat de un om important din fotbalul românesc

”Viktor Orban iubește foarte mult fotbalul! Foare mult! Datorită lui sportul în Ungaria s-a relansat și a ajuns unde e acum. Și nu mă refer doar la fotbal. La polo, la handbal, unde vor organiza din nou Final Four-ul, la înot”, a declarat Vasile Miruță, om important pentru fotbalul românesc și pentru cel maghiar, despre Viktor Orban.

ADVERTISEMENT

”Prim-ministrul Ungariei este foarte implicat în fenomen și foarte bine face. Mai ales că a fost și el sportiv în tinerețe. Vedem și investițiile pe care ei le fac în România.

Și nu doar în fotbal la Csikszereda și Sepsi Sf. Gheorghe, unde va fi un stadion superb. Miercurea Ciuc are șanse mari să ajungă în play-off în Liga a doua. Fără bani nu se mai poate face performanță. Noi asta trebuie să înțelegem”, a mai spus Miriuță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Miriuță îl dă exemplu pe Viktor Orban

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că l-a cunoscut pe Viktor Orban în perioada când evolua pentru naționala Ungariei: ”L-am cunoscut când jucam la echipa națională, venea tot timpul. Chiar și în cantonament la noi”.

”L-am cunoscut personal, bineînțeles și mă încuraja mereu. Sincer e un om extraordinar și foarte plăcut. Stătea de vorbă cu noi deseori. Un om corect. Ăsta e adevărul! Nu vreau să îl laud eu și să îl perii acum!

ADVERTISEMENT

Viktor Orban e un om care știe ce înseamnă sportul de performanță. Bravo lui! Eu mă bucur pentru ceea ce face și ce a făcut pentru sportul maghiar. Ar trebui să luăm exemplu de la ei! Încet-încet reușim și noi. Se mai face un stadion și tot așa”, a afirmat Vasile Miriuță în interviul pentru FANATIK.

Miriuță nu crede că oferta pentru Hagi a fost reală

Antrenorul care activează acum în Liga 3 la Minaur Baia Mare a vorbit și despre oferta pe care Gică Hagi ar fi avut-o de la Fehervar, fostă Videoton și Mol Vidi. În septembrie anul trecut s-a scris despre această variantă, iar numele lui Viktor Orban a fost în prim-plan, el fiind cele care îl dorea pe ”Rege” în Ungaria.

”Am jucat la Videoton și știu că directorul lor sportiv, Zoltan Kovacs, a dezmințit zvonul. Am văzut și eu în presă. Nu cred că s-a pus problema, dar cine știe. Ceva o fi fost”, a comentat Vasile Miriuță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT