News

Un orădean și-a tatuat brațul ca să-i aducă aminte de pandemie și apoi s-a vaccinat la aceeași mână

16.05.2021 | 17:02
Un oradean sia tatuat bratul ca sai aduca aminte de pandemie si apoi sa vaccinat la aceeasi mana
ADVERTISEMENT

Un locuitor din Oradea a decis să-și facă un tatuaj care să-i aducă aminte peste ani de dificultățile din timpul pandemiei, iar la scurtă vreme după ce l-a făcut a mers să se vaccineze la brațul pe care și-a făcut tatuajul.

Tatuajul constă în cuvântul „Covid-19” dedesubtul unei măști de gaze stilizate, transmite ebihoreanul.ro.

ADVERTISEMENT

Oliver Trif mai are pe corp alte 50 de tatuaje. De altfel, el lucrează la un salon specializat din Oradea.

„Am supraviețuit și m-am vaccinat”

L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina. Este un tatuaj permanent”, a spus Oliver Trif.

ADVERTISEMENT

Întrebat care este motivul pentru care a făcut acest gest, Oly, după cum îi spun prietenii, a răspuns: „Pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire…

De altfel, toate tatuajele de pe corpul său au o semnificație anume, legate de experiențele personale,  Trif menționând tatuajele făcute în amintirea mamei sale, care a murit în urmă cu 10 ani.

ADVERTISEMENT

Trif a fost joi să se vacineze cu prima doză de ser la centrul deschis în parcarea unui mall din Oradea. Când și-a descoperit brațul pentru injecție, personalul medical s-a înghesuit să se fotografieze cu persoana care a găsit o metodă atât de inedită să păstreze amintirea vremurilor pandemiei.

Au venit vreo 15 persoane şi m-au pozat”, a relatat Oliver Trif. Până la urmă, i s-a administrat și doza de vaccin, chiar lângă neobișnuitul tatuaj.

ADVERTISEMENT