Un parapantist de 35 de ani a murit, după ce s-a prăbuşitla Ghimbav

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 22:12
Un parapantist de 35 de ani a murit, după ce s-a prăbuşitla Ghimbav

Un parapantist de la Aeroclubul Braşov s-a prăbuşit, miercuri, pe aerodromul din Ghimbav, unde făcea un salt de antrenament. Bărbatul a fost găsit în comă şi preluat un elicopter SMURD. Din păcate, bărbatul de 35 de ani a murit.

Parapantistul a murit la Spitalul Judeţean Braşov, starea lui nepermiţând transferul cu elicopterul la Târgu-Mureş. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, dr. Adriana Palaghiea, parapantistul a fost preluat de un echipaj SMURD şi trasnportat la Spitalul Judeţean Braşov, deoarece starea lui era instabilă şi nu a putut fi dus cu elicopterul la Târgu-Mureş.

Bărbatul de 35 de ani a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, însă după câteva ore a murit.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×