Sport

Un parior a dat lovitura cu un bilet jucat în sistem! A prins cote fabuloase, inclusiv una de 12,00!

Un parior a ales corect șapte cote foarte mari, din totalul de opt evenimente pe care le-a avut pe bilet. Și a dat lovitura cu biletul jucat în sistem: a luat 45.313,05 lei cu doar 11 lei miză.
22.01.2022 | 11:56
Un parior a dat lovitura cu un bilet jucat in sistem A prins cote fabuloase inclusiv una de 1200
Un parior a dat lovitura cu un bilet jucat în sistem! A prins cote fabuloase, inclusiv una de 12,00! Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există și pariori fericiți după ce îi scoate un singur meci de pe bilet. Este și cazul românului care a anticipat șapte cote foarte mari și a ratat-o pe a opta. A fost suficient pentru a încasa aproape 10.000 de euro de la Superbet. Poți consulta și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a da lovitura cu un “big win”.

Bilet de pariuri spectaculos! A prins o cotă de 12,00 și una de 9,00 cu emoții minime. Ce meciuri a ales și care a fost pronosticul inspirat

Toate cele opt evenimente alese pe bilet au avut loc joi. Cea mai mare cotă de pe biletul spectaculos a fost de la partida Getafe – Granada, din Primera Division. S-a jucat I2+&II2+. Adică minimum două goluri marcate în fiecare dintre reprize.

ADVERTISEMENT

A fost 4-2 scor final și 1-1 la pauză. Deci biletul a fost bifat cu verde. Chiar fără emoții am putea spune. Cele două goluri din prima repriză s-au marcat în minutele 11 și 13. Iar în partea secundă s-au marcat nu mai puțin de 4 goluri.

Tot I2+&II2+ s-a jucat și la partida Coasta de Fildeș – Alegeria, de la Cupa Africii pe Națiuni. Cotă 9,00. S-a terminat 3-1, după ce scorul pauzei a fost 1-1. Au fost emoții ceva mai mari. Golurile din prima repriză s-au marcat în minutele 22 și 39. Iar în partea secundă s-a punctat în minutele 54 și 73.

ADVERTISEMENT

Emoții incredibile la partida Galatasaray – Kasimpașa. Oaspeții au făcut biletul verde cu goluri marcate în minutele 45+3 și 90+3

La partida Alanyaspor – Hatayspor, din Superliga Turciei, s-a jucat I1+II3+, la cotă 5,50. S-a bifat verde cu ajutorul gazdelor, care au obținut un succes clar, scor 6-0. A fost 2-0 la pauză, deci ambele condiții au fost îndeplinite ușor.

I2+&2+ s-a jucat și la partida Galatasaray – Kasimpașa, la cotă 5,50. A fost o victorie a oaspeților, scor 3-1, după 1-1 la pauză. Adică exact desfășurarea necesară pentru a bifa biletul verde.

ADVERTISEMENT

A fost evenimentul care a adus cele mai mari emoții pe acest bilet. Kasimpașa a marcat golul pentru 1-1 la pauză în minutul 45+3, după ce Galata deschisese scorul în minutul 39. În partea a doua, golul patru al partidei s-a marcat în minutul 90+3.

Au fost emoții și la alte partide. Dinamo Batumi a înscris la ultima fază a primei reprize un gol care a făcut cota verde

La amicalul Energetik BGU – Shakhter S, ambele din Belarus, s-a jucat IGG, adică ambele echipe să înscrie pe parcursul primei repriză. A fost 2-1 la pauză și 4-2 scor final. Shakhter a punctat în minutul 44, deci au fost și aici ceva emoții.

ADVERTISEMENT

Un alt amical de pe bilet a fost cel dintre Lech Poznan și Dinamo Batumi. S-a jucat tot IGG, la cotă 3,85. A fost 1-1 la pauză, rezultat care a înverit și această cotă. Și din nou cu mari emoții, pentru că formația din Georgia a marcat în minutul 45+3.

A fost și un meci care nu a ieșit, la doar un gol, dar pariorul nu are de ce să fie supărat. A luat aproape 10.000 de euro

La PSV – Telstar, în Cupa Olandei, a fost cota cea mai mică de pe bilet. Una importantă, totuși, 2,05. S-a jucat I0-2&II0-2, adică maxim două goluri în fiecare dintre reprize. A fost 2-1 pentru PSV, scor final, și 1-1 la pauză. Din nou, cotă verde.

Singura cotă care nu a ieșit a fost din amicalul Odense – Fredericia, unde s-a jucat IGG. A fost 1-0 la pauză, deci a lipsit un gol marcat de Fredericia. Oricum, nu e motiv de supărare. Pariorul inspirat a luat aproape 10.000 de euro cu doar 11 lei miză chiar și fără acest meci. Dacă vrei și tu să faci bilete “big win” consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Te va ajuta să dai lovitura.

 

 

ADVERTISEMENT