Sport

Un parior a dat lovitura în Premier League. Suma uriașă pe care a câștigat-o cu doar două lire sterline

Un microbist din Regatul Unit a reușit să câștige o sumă fabuloasă cu doar 2.50 lire sterline, mizând pe meciurile din ultima etapă din Premier League.
02.09.2022 | 12:41
Un parior a dat lovitura in Premier League Suma uriasa pe care a castigato cu doar doua lire sterline
De 2.000 de ori suma pariată a câștigat microbistul din Marea Britanie cu 4 meciuri din PL. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Britanicii au o adevărată manie când vine vorba de pariurile sportive, iar un suporter englez a trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața sa.

Biletul săptămânii vine din Anglia! Un parior a reușit să câștige 5.000 de lire cu o miză de doar 2,50 lire

Englezii au făcut din pariurile sportive o adevărată artă, iar acesteștia au în Anglia o paletă largă de posibilități. Unii dintre jucători mizează pe scenarii SF, dar care le pot aduce foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

A fost și cazul unui parior care a jucat doar 2.5 lire, aproximativ 15 lei, pe patru meciuri din etapa a 4-a din campionatul Angliei.

Inspiratul jucător a intuit exact primii patru marcatori din fiecare meci și a reușit să câștige de 2.000 de ori suma pariată, adică 5.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Wilfried Zaha, Aleksandar Mitrovic, Raheem Sterling și Anthony Gordon au reușit să îi aducă britanicului 5.000 de lire sterline

Englezul a mizat că Wilfried Zaha, Aleksandar Mitrovic, Raheem Sterling și Anthony Gordon vor fi primii marcatori în meciurile Crystal Palace – Brentford, Fulham – Brighton, Southampton – Chelsea și Leeds – Everton.

Biletul nebun al pariorului din Premier League
Biletul nebun al pariorului din Premier League

Anthony Gordon și Rakim Sterling au înscris încă din prima repriză a meciurilor, în timp ce Mitrovic și Zaha au reușit să marcheze și ei în debutul reprizei a doua.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acesta a câștigat 4.915 lire, iar povestea sa a făcut înconjurul Angliei.

Cotă amețitoare pentru pariul britanicului

Pariorul a avut cotă de 990, iar cea mai mare cotă de pe bilet a fost 10, la pronosticul că Anthony Gordon va marca primul în meciul cu Everton.

Cea mai mică a fost 4, la golul lui Mitrovic cu Brighton, în timp ce Sterling a avut cotă 5,5 pentru a înscrie primul în meciul cu Southampton.

ADVERTISEMENT

Zaha a avut și el cotă 4,5 că va marca primul în meciul dintre Crystal Palace – Brentford.

Biletul a făcut înconjurul lumii și a devenit viral pe internet, mai ales pe grupurile de pariori.

ADVERTISEMENT