Sport

Un parior a ghicit scorul final şi primul marcator al finalei Euro 2020! Suma uriaşă pe care a câştigat-o

Un parior a reușit să ghicească scorul final și primul marcator al finalei EURO 2020.
12.07.2021 | 21:31
Un parior a ghicit scorul final si primul marcator al finalei Euro 2020 Suma uriasa pe care a castigato

Tipserul a câștigat nu mai puțin de 50.000 de lei, aproximativ 10.150 de euro, după ce a reușit să ghicească scorul corect al duelului dintre Anglia și Italia, dar și primul marcator al meciului.

Finala Europeanului nu va fi uitată prea curând de utilizatorul Betano care a reușit să lovească combinația perfectă la Betano Master. Acesta a participat, în mod GRATUIT, indicând scorul corect al partidei, precum și primul marcator al meciului.

Golul marcat de Luke Shaw în minutul 2 al meciului și reușita lui Bonucci care a stabilit scorul final (1-1), i-au adus și o recompensă pe măsură: 50.000 de lei cash, direct în cont, fără condiții de rulaj.

Pariorul care a ghicit scorul și primul marcator al finalei EURO 2020

Un parior a reușit să pună mâna pe suma de 50.000 de lei, după ce a reușit să ghicească scorul finalei EURO 2020 dintre Italia și Anglia, dar și primul marcator.

Tipserul a fost extrem de inspirat pentru Luke Shaw, autorul primului gol al finalei, încă din minutul 2, a înscris împotriva Italiei chiar primul său gol pentru naționala Angliei.

Mai mult decât atât, Shaw a devenit jucătorul care marchează cel mai rapid gol din istoria finalelor Campionatelor Europene, având nevoie de doar un minut și 57 de secunde pentru a deschide scorul pe Wembley.

Leonardo Bonucci a adus egalarea Italiei, ceea ce a însemnat doar al doilea gol primit de englezi la acest Campionat European, iar până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai înscris, ceea ce a însemnat un bilet câștigător pentru pariorul inspirat.

Anglia, învinsă la loviturile de departajare

Deși Anglia era favorita principală la câștigarea trofeului, Italia a reușit să producă supriza și a câștigat EURO 2020, chiar într-o finală disputată pe Wembley, unde fanii englezi au sperat din tot sufletul că se va adeveri celebrul motto „It’s coming home”.

Loviturile de departajare au început cum nu se poate mai bine pentru Anglia, Harry Kane și Harry Maguire reușind să puncteze, în timp ce pentru Italia, Andrea Belotti ratase.

Declinul Angliei a venit după ratarea lui Marcus Rashford, care l-a atras după el și pe Jadon Sancho, noul său coleg de la Manchester United, care nu a reușit nici el să-l învingă pe Gianluigi Donnarumma.

Jorginho putea să încheie seria loviturilor de la 11 metri și să aducă trofeul pentru Italia, însă Jordan Pickford a ghicit colțul și a reușit să-i blocheze mingea mijlocașului italian.

Din nefericire pentru selecționata lui Gareth Southgate, Bukayo Saka, puștiul desemnat să bată penalty-ul decisiv pentru Anglia, a ratat și el, iar trofeul a ajuns la Italia, pentru a doua oară în istorie, în timp ce Anglia rămâne fără trofeu de Campionat European în vitrină.

Tags: