A mizat 8 euro pe ultima etapå din Premier League şi a devenit bogat

Sorin Dumitrescu   
în Premier League
25/05/2019, 19:40
A mizat 8 euro pe ultima etapå din Premier League şi a devenit bogat
câştig pariu. A pariat opt euro pe ultima etapă din Premier League şi a câştigat 133.000 de euro

Un parior din comitatul Derbyshire din Anglia a pariat echivalentul a opt euro pe meciurile din ultima etapă a Premier League pe contul său personal la o casă online. A pariat absolut toate cele zece meciuri ale ultimei runde, jucând victoria lui Cardiff City pe Old Trafford, cotă 10,50, lucru care nu se mai petrecuse din 1954, egalul dintre Tottenham şi Everton, succesul lui Arsenal la Burnley sau cel al lui stle în faţa lui Fulham.

Un parior a mizat pe ultima etapă din Premier League şi s-a îmbogăţit 

Cota făcută este una de-a dreptul ameţitoare, 23.496, dar omul a făcut-o, după cum a mărturisit, pentru a se distra, după ce băuse, în cel mai pur stil britanic, vreo câteva beri. Cum 8 euro nu înseamnă mare lucru în Regat pariorul şi-a văzut de alte lucruri şi nici măcar nu s-a mai sinchisit de meciurile jucate.

Abia peste zece zile de la momentul în care a depus pariul s-a gândit să verifice contul, pentru a vedea ce bani mai are. Surpriza a fost colosală când a văzut că avea în cont nu mai puţin de 133.000 de euro, reuşind să pună pronosticul exact la absolut toate cele zece partide, cireaşa de pe tort fiind, evident, bomba de la Manchester, care l-a ajutat enorm să obţină acest câştig imens.

Închide ×