Fotbal international

Un parior a pierdut o sumă uriașă din cauza lui Chelsea! Ce alesese să mizeze. Video

18.03.2021 | 08:44
Un parior a pierdut o suma uriasa din cauza lui Chelsea Ce alesese sa mizeze Video
ADVERTISEMENT

Formația Chelsea s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Champions League, dar succesul londonezilor l-a făcut pe un parior să piardă o sumă uriașă de bani.

După se impusese pe Arena Națională cu 1-0, Chelsea a trecut de Atletico Madrid și la returul de pe Stamford Bridge, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Thomas Tuchel așteaptă acum cu nerăbdare să vadă ce adversar va avea în sferturi, tragerea la sorți urmând să aibă loc vineri, 19 martie, de la ora 13:00.

Chelsea i-a scos din buzunar o sumă uriașă unui parior englez

Însă nu toți englezii s-au putut bucura de calificarea lejeră a celor de la Chelsea, un parior pierzând practic la ultima fază a returului cu Atletico o sumă uriașă de bani.

ADVERTISEMENT

Omul a ales să mizeze că meciul se va termina cu scorul de 1-0, iar totul părea că merge foarte bine după golul lui Hakim Ziyech din prima repriză și pariorul era aproape de a pune mâna pe nu mai puțin de 250.000 de lire sterline.

Cum Chelsea nu mai avea de ce să forțeze având practic calificarea în buzunar, iar Atletico părea deja cu gândul la lupta din campionat, mai ales că Stefan Savic a văzut cartonașul roșu în minutul 82, omul nostru era deja cu amândouă mâinile pe bani.

ADVERTISEMENT

Rezervele lui Tuchel au distrus biletul

Însă, în minutele de prelungire, Thomas Tuchel a decis să-l bage pe fundașul Emerson în locul ofensivului Kai Havertz, mutare la trecerea timpului. Dar această înlocuire s-a dovedit a fi una dezastruoasă pentru pariorul englez.

Jucătorul italian cu origini braziliene a înscris imediat ce a intrat pe teren, la ultima fază, după o pasă decisivă venită de la Christian Pulisic, alt jucător introdus în repriza secundă, iar pariorul și-a văzut distrul biletul cu care a fost atât de aproape de marea lovitură.

ADVERTISEMENT

Thiago Silva nu a putut juca în returul optimilor Ligii Campionilor, dar fundașul central al lui Chelsea și-a susținut colegii din tribune și s-a bucurat frenetic la golul de 2-0, marcat de Emerson Palmieri. Reușita fundașului stânga a încheiat definitiv conturile în acest duel care a adus o calificare prețioasă pentru londonezi.

ADVERTISEMENT