Sport

Un parior a transformat mărunțișul în peste 10.000 de euro! 22 de pronosticuri corecte la meciuri cu echipe necunoscute

Un parior inspirat a avut nevoie de doar 2 lei pentru a face un profit uriaș la pariuri. A realizat un bilet de peste 10.000 de euro cu 22 de meciuri care păreau imposibile.
28.03.2022 | 00:24
Un parior a transformat maruntisul in peste 10000 de euro 22 de pronosticuri corecte la meciuri cu echipe necunoscute
Un parior a transformat mărunțișul în peste 10.000 de euro! 22 de pronosticuri corecte la meciuri cu echipe necunoscute
ADVERTISEMENT

Când mizezi doar 2 lei, parcă oferta zilei este mult mai consistentă. Îți vin în cap tot felul de pronosticuri pe care nici nu le-ai lua în calcul dacă în joc era o miză mai mare. Așa s-a întâmplat și pentru un parior care a dat frâu liber imaginației… și inspirației. 22 de meciuri de care mulți s-ar fi ferit, toate cu pronosticuri perfecte.

 

Profit uriaș la pariuri pentru un expert pe ligile inferioare din Anglia. A ajuns până în eșaloanele de amatori, pline de echipe necunoscute

Iar pentru un astfel de bilet, Superbet oferă bonusuri consistente. Pentru faptul că a avut curajul să pună 22 de meciuri pe bilet, câștigul său a fost pur și simplu dublat prin opțiunea “super bonus”. Consultă lista cu bonusuri oferite de Superbet și biletele cu “big win” nu vor mai părea imposibile.

ADVERTISEMENT

Marți, 22 martie, când mulți pariori ar fi preferat să-și ia pauză din cauza puținelor evenimente sportive de top, eroul nostru a avut alt plan. Pentru început, a luat programul meciurilor din ligile inferioare din Anglia și a făcut spectacol. E clar că este expert în această zonă!

Au fost inclusiv meciuri la nivel de amator în Anglia, nu a mai contat că jucau echipe ca Hornchurch, Nantwitch, Hednesford, sau Ensfield. Nume care ar pune în dificultate chiar și cei mai mari pasionați de jocuri de tip manager. Dar au fost pronosticuri corecte, așa că biletul a trecut pe verde de miezul nopții.

ADVERTISEMENT

Următoarea redută de cucerit, fotbalul brazilian. Din nou, o încercare bifată cu maxim succes. Și dacă tot avem miză 2 lei și vrem să găsim 22 de evenimente într-o zi în care nu sunt meciuri… de ce să nu alegem și un meci din Bahrain.

Miza pe goluri la o partidă disputată în Bahrain. A fost 0-0 la pauză, dar repriza a doua a rezolvat pronosticul fără emoții

S-a jucat peste 2,5 goluri în meci la duelul dintre Al Khalidiyah și Al-Ahli Manama. A fost 0-0 la pauză, dar cele două echipe au lăsat toate schemele defensive la cabine. A fost festival de goluri în partea a doua, 3-2 pentru gazde scor final.

ADVERTISEMENT

Au fost toate ingredientele pentru un bilet spectaculos, chiar dacă anul 2022 a a venit deja cu câștiguri mult mai mari decât acesta. Totuși, trebuie să ținem cont că acest bilet a venit cu o investiție de doar 2 lei, risc minim.

De remarcat că pariorul a profitat la maximum de super bonus și astfel și-a dubla premiul. Consultă lista de bonusuri oferite de Superbet pentru a maximiza șansele la câștiguri consistente.

ADVERTISEMENT