Sport

Un parior de Negrești Oaș chiar le știe pe toate. A jucat de două ori un bilet de top și a făcut super profit

Există pariori care se axează pe goluri, alții pe soliști, alții pe rezultate la pauză. Un parior din Negrești Oaș a ales șapte evenimente cu pronosticuri diversificate. Și a încasat aproape 7000 de lei.
02.12.2021 | 15:46
Un parior de Negresti Oas chiar le stie pe toate A jucat de doua ori un bilet de top si a facut super profit
ADVERTISEMENT

Luna decembrie este una cadourilor, așa că este nevoie de finanțe serioase pentru a mulțumi pe toată lumea. Un parior experimentat din Nregrești Oaș cu siguranță nu va avea probleme din acest punct de vedere.

Am văzut în ultimele săptămâni multe bilete câștigătoare, cu pariori care au insistat pe același pronostic pe mai multe evenimente și au dat lovitura. Ei bine, cazul pe care îl prezentăm astăzi este unul atipic.

ADVERTISEMENT

Șapte evenimente pe biletul câștigător de la Negrești Oaș. Au fost emoții la fiecare dintre ele, dar până la urmă s-a dovedit un real succes

Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a face și tu un mega bilet câștigător, în stilul tău. Sunt multe variante care îți pot aduce fonduri uriașe în această perioadă.

De menționat că pariorul din Negrești Oaș, care a jucat șapte evenimente cu pronosticuri variate, a repetat biletul de două ori. Câte 100 de lei pe fiecare. Și a făcut în total peste 69.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Biletul cu meciuri de duminică a început cu partida Montpellier – Lyon. Cotă 1,75 pentru 2 solist. Iar oaspeții au reușit să se impună la limită, 1-0, prin reușita lui Paqueta, din prima repriză.

Pronostic interesant la RB Leipzig – Bayer Leverkusen. Gazdele să dea minimum un gol, să aibă măcar 5 cornere și să ia cel puțin un galben. S-a bifat și acesta

Evenimentul 2 a fost un pronostic complex la partida RB Leipzig – Bayer Leverkusen. A ales că echipa gazdă va reuși să marcheze, va avea peste 4,5 cornere și minimum un cartonaș galben. Și a fost destul de la limită. Gazdele au marcat un gol, scor 1-3, au luat un galben și au avut 7 cornere.

ADVERTISEMENT

Al treilea meci de pe bilet a fost Chelsea – Manchester United, unde s-a mers pe GG. Din nou la limită, 1-1. Jorginho a rezolvat acest pronostic. Gafă la golul “diavolilor”, penalty transformat pentru londonezi.

La Roma – Torino s-a jucat 1 solist, iar evenimentul a fost din nou bifat la limită. “Capitolinii” s-au impus cu 1-0 prin reușita lui Abraham din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Emoții mari la Cadiz – Atletico Madrid și Universitatea Craiova – FCSB. Ambele cote uriașe au fost bifate cu succes

Cota 4,85 pentru handicap -2,5 goluri la Cadiz – Atletico Madrid a fost una chiar spectaculoasă. Și a fost bifată datorită unei reprize a doua de excepție pe care au făcut-o băieții lui Simeone. Care s-au impus cu 4-1.

Și până la urmă când e să ai noroc, păi ai până la capăt. Cota 3,15 pentru 2 solist la Universitatea Craiova – FCSB a fost în mare pericol. Dar oaspeții s-au impus în cele din urmă prin golul marcat în prelungiri de Cordea.

În fine, ultimul meci de pe bilet a fost Real Madrid – Sevilla. Pronostic 1 solist, bifat din nou cu mari emoții. Andaluzii au avut 1-0, dar Real Madrid a întors scorul și s-a impus prin reușita lui Vinicius jr. din minutul 87.

Este momentul tău să dai lovitura la pariuri și să îți testezi priceperea. Consută lista completă a bonusurilor oferite de Superbet, care te-ar putea ajuta enorm.

ADVERTISEMENT