Sport

Un parior din Brașov a dat lovitura cu un bilet de aproape 10.000 de euro. Goluri și bani pe bandă rulantă

Un parior din Brașov este cu siguranță adeptul fotbalului spectacol. Și a fost răsplătit generos pentru asta. A jucat 3+ la 11 partide disputate duminică și a luat aproape 10.000 de euro.
25.11.2021 | 16:13
Un parior din Brasov a dat lovitura cu un bilet de aproape 10000 de euro Goluri si bani pe banda rulanta
Un parior din Brașov a dat lovitura cu un bilet de aproape 10.000 de euro. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luna noiembrie a adus foarte multe bilete câștigătoare la pariuri, unele dintre ele cu sume uriașe încasate. Fiecare weekend a avut mulți pariori inspirați și la fel s-a întâmplat și la ultimul sfârșit de săptămână.

42.648 lei a câștigat un parior din Brașov, care a avut o idee fixă pentru biletul său. Să fie goluri multe. A mizat +3 goluri la 11 evenimente și le-a ales perfect. În plus, a beneficiat și de un bonus de 30 la sută din câștig. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți și tu să dai lovitura.

ADVERTISEMENT

Două partide din Liga 1 pe biletul câștigător jucat la Brașov: FC Argeș – Universitatea Craiova și FCSB – FC Botoșani

Între cele 11 meciuri la care a mizat minimum 3 goluri marcate, pariorul a ales și două din Liga 1. Și nu a avut prea multe emoții, pentru că au fost partide cu multe ocazii de poartă.

FC Argeș – Universitatea Craiova a fost 3-2, un adevărat “thriller” în care oltenii au jucat în inferioritate numerică încă de la începutul partidei, după eliminarea lui Alexandru Crețu.

ADVERTISEMENT

La FCSB – FC Botoșani golurile s-au lăsat ceva mai mult timp așteptate. A fost 0-1 până în minutul 77, dar FCSB a marcat apoi de trei ori până la final și a obținut vicoria. Iar pariul a primit verde.

Manchester City și Tottenham și-au făcut datoria, au marcat și și-au luat punctele. Nu au fost emoții nici în Championship

Au fost și două meciuri din Primera Division. Elche – Betis, scor final 0-3, nu a dat bătăi de cap. Același scor a fost și la pauză. La Getafe – Cadiz 4-0 a fost mai greu, cu golul 3 venit în minutul 81.

ADVERTISEMENT

Au fost și două meciuri din Premier League, cu emoții mai mari de la partida campioanei. City – Everton a fost 3-0, cu ultima reușită venită în minutul 86. Spurs – Leeds 2-1 a fost decis tot în partea a doua, dar cu goluri marcate mai repede.

Pe bilet a mai fost și o partidă din Championship, Derby – Bournemouth 3-2, cu primele trei reușite venit încă din prima repriză. Deci un alt meci fără nicio emoție.

ADVERTISEMENT

Marile emoții au venit din Cehia. A fost nevoie de două goluri marcate în prelungiri, dintre care unul în minutul 90+8

Tot din prima repriză a fost rezolvată și partida dintre Brest și Lens, în care gazdele au avut 3-o la pauză. Și s-au impus în cele din urmă cu 4-0. St Truiden – Antwerp a fost 2-0 la pauză, dar golul trei s-a lăsat mult așteptat. A fost marcat de oaspeți în minutul 82.

În fine, pe bilet au fost și două partide din Cehia. Iar acestea chiar au fost bifate după emoții incredibile. Liberec a punctat în 90+1 pentru victoria la Karvina, scor 2-1. Iar Pardubice a înscris în minutul 90+8 pentru 2-1 cu Teplice.

Poți și tu să dai lovitura și să te alături în lista marilor câștigători. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet, iar totul va părea mult mai ușor.

ADVERTISEMENT